L’App de l’estació d’esquí i muntanya de Vall de Núria ofereix un conjunt de funcionalitats pensades per donar informació al client en temps real i per compartir i millorar la seva experiència a la estació.

Les apps de les estacions d’esquí i muntanya d’FGC posen a disposició de l’usuari un munt de funcionalitats i avantatges.

Aquestes aplicacions permeten saber, en el mateix moment, la meteo, veure en quin estat es troben les pistes a través de les webcams, consultar el plànol de l’estació, veure quines instal·lacions estan obertes, fer la recàrrega dels forfets i gestionar altres reserves. A més, compta amb un geolocalitzador i proposa concursos per fer a Vall de Núria, etc.

Descobreix totes les possibilitats que t’ofereix l’App de Vall de Núria a la plana de presentació de My Skitude

INFORMACIÓ

Consulta informació en temps real sobre l’estat de Vall de Núria (previsió del temps, estat de la neu, pistes i remuntadors oberts) així com les rutes i activitats que ofereix la estació.

XARXES I 2.0

Disposa al palmell de la teva mà d’un resum de les actualitzacions de les xarxes socials oficials a Vall de Núria per estar al dia de les últimes notícies, promocions i esdeveniments.

CONCURSOS

Enregistra i comparteix la teva experiència a Vall de Núria: tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos i participa en els diferents reptes i concursos organitzats proposats durant la temporada amb la possibilitat d’obtenir numerosos premis!

GEOLOCALITZACIÓ

Accedeix a una completa base de dades de punts d’interès de Vall de Núria ( serveis, establiments i infraestructures visibles en format llistat o mapa interactiu) amb informació actualitzada de promocions , ofertes actives i dades de contacte.

TRACKS I GPS

Enregistra i comparteix la teva experiència a Vall de Núria: Tracker gps, registre d’estadístiques i geofotos.

OFERTEX EXCLUSSIVES

Compra i reserva directament forfets, paquets turístics i estades.

NOVA IMATGE

Evolució dels mapes de pistes tradicionals a una imatge més interactiva i atractiva. Ara pots cercar i filtrar els punts d’interès, rutes i instal·lacions. Tot amb una càrrega ràpida en dispositius mòbils.

INFORMACIÓ EN DIRECTE

Informació de l’estat d’obertura de les pistes d’esquí i dels remuntadors representats en 3D i que estan sincronitzats en temps real amb el comunicat de neu de l’estació.

LES RUTES D’ESTIU

Les rutes d’estiu de les estacions d’esquí ara disposen de descripció i detalls del perfil de desnivell. Aquest nou sistema està integrat al web de cada estació.