Espot posa en marxa un concurs per escollir el nom del nou telecadira, que està previst que entri en funcionament la temporada d’hivern 2019-2020. Es farà el sorteig d’un forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé entre els participants

L’estació de muntanya d’Espot, ubicada al Pallars Sobirà, inicia avui, i fins a l’1 d’agost, un concurs pel qual els veïns i usuaris podran escollir el nom del nou telecadira que entrarà en funcionament la propera temporada d’hivern. Les votacions es podran fer a través de la web d’Skipallars, d’Espot i Port Ainé i de les xarxes socials de les estacions, on caldrà votar entre tres noms diferents, tots ells arrelats al territori:

  • La Roca (últim nom que tenia el telecadira)
  • Estanyets (nom de la zona on arriba el telecadira, cota 2000)
  • Pui de Linya (nom de la muntanya situada al costat de l’estació, on abans de la seva  posada en marxa ja s’hi feien competicions esportives).

L’opció amb més vots serà la seleccionada i entre els participants se sortejarà un forfet de temporada de les estacions d’Espot i Port Ainé per a l’hivern 2019-2020. Les bases es poden consultar a través de la pàgina web del concurs (enllaç directe: https://www.espotesqui.cat/sorteig/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=timeline_epa). La persona guanyadora s’anunciarà el 2 d’agost, a través de la pàgina web i de les xarxes socials d’SkiPallars.