Els seguidors en xarxes socials de Sierra Nevada s‘han seleccionat, a través d’un concurs que ha conclòs a les 24 hores de diumenge 5 d’abril, les dues imatges principals amb les que l’estació hivernal granadina es promocionarà la propera temporada d’hivern 2020/21 .

En l’acció han participat amb els seus vots 3.067 seguidors de l’estació en els seus tres xarxes socials de referència (Facebook, Twitter i Instagram).

Havien de triar una foto entre les dues seccions propostes, paisatge i acció. A la primera, la imatge seleccionada amb 543 vots és una imatge de Pradollano nevat presa des de l’edifici de Telefónica a la urbanització.

L’altra imatge referida a l’apartat d’acció és una foto d’aquesta mateixa temporada presa a la part alta de la pista Cordón, a prop dels 3.000 metres d’altitud, als voltants de el pic Veleta.

La foto, amb 433 vots, mostra a l’esquiador local de Sierra Nevada José Antonio Morales amb els Talls de la Verge al fons (entre el Puntal del Gat i el Puntal de Machón) des d’on s’aprecia la línia de la mar Mediterrània depenent de la qualitat del dia.

Entre els participants, l’estació ha sorteig -a través de la mateixa aplicació que ha registrat els vots- 2 forfet de 10 dies per a la temporada 2020/21. Les dues fotos seleccionades seran les imatges de referència de la propera campanya hivernal. La resta de les instantànies, especialment les que més vots han rebut, seran igualment usades en els diferents suports off i online.

Cetursa Sierra Nevada ha pretès amb aquesta acció fer més suportable el confinament derivat de l’estat d’alarma i el tancament anticipat de l’estació el passat 14 de març.