A mesura que s’acosta la temporada d’hivern, la tensió va augmentant a poc a poc i els atletes tornaran al circuit de la Copa del Món el 28 d’octubre a Sölden.

Tot i que totes les mirades es posaran en les grans estrelles de la temporada passada, l’arribada d’una nova generació d’esportistes, disposada a deixar la seva empremta al “gran” món, promet ser emocionant!, tal com ens recorda la Federació Internacional d’Esquí en aquest enllaç.

Aquests talents emergents aporten una barreja de dinamisme, habilitat i determinació inquebrantable al món de l’esquí alpí.

Lara Colturi d’Albània

Tot i que, malauradament, va patir una lesió al genoll durant els seus preparatius per al Campionat del Món de Courchevel/Méribel, la talentosa esquiadora ha demostrat en moltes ocasions que és sens dubte una esquiadora a tenir en compte!

Acaba de començar el seu primer any al circuit de la FIS, Lara ja ha sumat diversos punts de la Copa del Món i ha guanyat el títol de campiona del món júnior de Super-G.

Mira el vídeo per saber més sobre ella:

Livio Hiltbrand de Suïssa

El més gran èxit de l’esquiador suís fins ara és el seu títol de Super-G mundial júnior. Gràcies a això, va poder fer la seva primera sortida mundialista a la final a Soldeu la temporada passada.

Mira el vídeo per saber més sobre ell:

Les seves carreres prometen ser emocionants i plenes de gestes esportives. Són els primers protagonistes de la nostra columna i, com sempre, n’hi haurà d’altres que, a més de ser els protagonistes de la nostra columna, seran els protagonistes del nostre esport d’aquí a uns anys… o potser aviat! Només els hem de seguir…