La jaqueta aïllant de plomissol més lleugera i fàcil de comprimir, dissenyada amb la col·laboració de patrulles d’esquí professionals per als seus dies lliures a les pistes

Un major rendiment i comoditat per als amants de la neu i del Freeride és quan aporta l‘Elevation Lifaloft Down Jacket, que forma part de la nova col·lecció ULLR Tardor/Hivern 23/24 de Helly Hansen. La peça creada en col·laboració amb professionals de l’esquí, inclosos els patrullers d’esquí i els esquiadors professionals de freeride, per desenvolupar nous estils dissenyats específicament per oferir el màxim confort i rendiment en freeride.

Durant més de 140 anys, Helly Hansen ha seguit creant equips de qualitat professional per ajudar les persones a mantenir-se i sentir-se vives a la muntanya. La marca, amb seu a Noruega, compta amb la confiança dels professionals, que recorren als seus coneixements i experiència per crear peces de roba en què puguin confiar fins i tot en els entorns exteriors més durs.

Dissenyada específicament com a opció de capa per combinar amb la jaqueta Elevation Infinity 3.0, la jaqueta Elevation Lifaloft Down Jacket és lleugera i resistent

Dissenyada específicament com a opció de capa per combinar amb la jaqueta Elevation Infinity 3.0, la jaqueta Elevation Lifaloft Down Jacket és lleugera i resistent alhora, perfecta per a jornades completes d’aventures freeride. Amb un teixit frontal ripstop, la jaqueta és extremadament resistent i ofereix un rendiment òptim a la muntanya.

L’Elevation Lifaloft Down Jacket està confeccionada amb un híbrid d’aïllants, que inclou l’innovador aïllament LIFALOFT™ de Helly Hansen, més lleuger i càlid, a la vora i els punys, i l’aïllament de plomissol Allied® a les mànigues i el tors, per proporcionar una protecció i calidesa òptimes on sigui necessari. Atès que l’aïllament sintètic roman més sec que el plomissol, el LIFALOFT® proporciona control de la humitat a les zones més exposades en treballar i esquiar en neu profunda, mentre que l’aïllament de plomissol proporciona calor on més es necessita.

El LIFALOFT® proporciona control de la humitat a les zones més exposades en treballar i esquiar en neu profunda, mentre que l’aïllament de plomissol proporciona calor on més es necessita

L’Elevation Lifaloft Down Jacket compta amb punys elàstics i, en no portar caputxa, aporta menys volum per a una comoditat òptima. Gràcies als comentaris de l’esquiadora professional Madison Rose, la butxaca del pit de la versió femenina també s’ha col·locat més baixa per adaptar-se a la figura femenina, sense deixar de ser compatible amb motxilles i arnesos. Altres característiques, tant al model d’home com al de dona, són el tractament DWR sense PFC per a la impermeabilitat i les mànigues articulades per a una mobilitat òptima.

P.V.P.: 280 € – Més informació: www.hellyhansen.com