Els Pirineus comptaran amb l’escola més autèntica de FREERIDE de la mà de Boí Taüll i ELDORADO FREERIDE el cap de setmana de l’14 a el 16 de febrer.

L’essència i les arrels mai s’han de perdre i és per aquest simple motiu que ELDORADO FREERIDE es reinventa per mantenir viu l’esperit de l’FREERIDE més pur i poder transmetre-ho als més joves. El cap de setmana de l’14 a el 16 de febrer l’estació de Boí Taüll acull el clínic d’ELDORADO FREERIDE amb la millor formació sobre seguretat en muntanya, tècnica de FREERIDE i valoració en competició.

ELDORADO FREERIDE torna per vigesimotercer any consecutiu per mantenir viva la flama de l’FREERIDE als Pirineus. Aquest cop, però, amb un format diferent i trencador per a joves de 11 a 16 anys que volen gaudir de la neu i les muntanyes sense restriccions. Un cap de setmana pensat per a tota la família on es formarà a riders i als acompanyants que ho desitgin en tot tipus de situacions.

L’estació de Boí Taüll, situada a la màgica Vall de Boí, un dels enclavaments més bells i amb millor patrimoni cultural dels Pirineus, serà el punt de trobada dels riders que podran aprendre de primera mà el funcionament dels equips de seguretat , l’estat de la neu, els trucs més puntuats pels jutges i fins i tot podran tenir la seva pròpia línia en vídeo.

La nova aposta de ELDORADO FREERIDE està pensada per als amants de la neu que es volen passar a l’FREERIDE amb seguretat i amb els coneixements necessaris per dur a terme activitats d’esquí fora pista. El format clínic de ELDORADO FREERIDE és molt més que un cap de setmana d’esquí, és una experiència de FREERIDE en companyia de nous amics que comparteixen l’amor per les muntanyes, la llibertat i el powder.