Acord entre Elan Internacional i Sunset Sport per garantir la continuïtat de la marca eslovena d’esquís Elan a Espanya, amb Carles Villegas a l’capdavant d’aquesta nova etapa.

Villegas, fins ara responsable de la marca Elan des de fa més de dotze anys al nostre mercat, seguirà liderant tant la comercialització de la signatura Eslovena com de la marca Italiana de botes Roxa.

Així, la comercialització d’Elan per al mercat Espanyol i Andorrà es gestionarà a través de Sunset Esport, distribuïdora de la marca per França i Gran Bretanya.

Fundada el 1976, Sunset és un dels majors Distribuïdors d’Outdoor a França. A més d’Elan i Roxa, Sunset és també distribuïdor de grans marques com Colmar, Uvex, Swix, Toko o Aku per al mercat Francès.

ISPO 2020, punt i seguit
ISPO 2020 suposarà ia un punt i seguit en Elan, i com és habitual Carles Villegas estarà a l’estand de les marques per atendre tots els detallistes espanyols i andorrans, així com a la premsa desplaçada.

En el marc de Ispo Elan mostrarà algunes de les grans novetats que llançarà de cara a la temporada que ve, com els esquís Amphibio, la nova i impressionant col·lecció de dona i els nous Ripstick de freeride, entre d’altres noves arribades a l’catàleg de la signatura eslovena . Al seu torn, Roxa mostrarà la nova col·lecció de botes de nen o les noves R / Fit 130.

Per a més informació d’Elan i Roxa, preguem us poseu en contacte amb Carles Villegas, i recordar que sempre teniu tota la informació de la marca al web www.elanskis.com / www.roxa.com