Aquesta temporada, els amants de l’esquí de muntanya poden gaudir de múltiples avantatges amb el nou forfet de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), que els assegurats a la FCEH podran adquirir amb un 20% de descompte. Aquest forfet és el millor complement a l’assegurança Multirisc, ja que no inclou cobertura d’accidents.

Una vegada més, les estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) afronten la temporada d’hivern amb ambició i, enguany, amb una novetat especialment destacada.

Per a tots els amants de l’esquí de muntanya, FGC Turisme presenta un nou forfet d’aquesta modalitat esportiva orientat a fomentar-ne la pràctica i facilitar la convivència a pistes entre les diferents modalitats d’esquí.

Amb aquest abonament, els usuaris podran fer fins a dues pujades per dia en qualsevol dels remuntadors de les estacions de FGC, així com accés diari il·limitat a 10 circuits abalisats expressament, dos en cada una de les cinc estacions de FGC: La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé.

El forfet en qüestió, de caràcter unipersonal i que no és imprescindible per practicar l’esquí de muntanya en aquestes estacions, té un preu de 130€. No obstant això, gràcies a l’acord assolit entre FGC i la FCEH, els assegurats a la FCEH podran gaudir d’un descompte especial del 20%, i adquirir així el forfet de FGC per 104€.
A més, aquells que adquireixin el forfet gaudiran d’un ampli ventall d’avantatges a pistes i serveis i promocions, com l’accés il·limitat al Tren Cremallera de la Vall de Núria i a totes les estacions d’esquí nòrdic en territori català de la Mancomunitat Tot Nòrdic.

Un cop adquirit, el forfet ja es podrà recollir a les taquilles centrals de qualsevol de les estacions, sent imprescindible mostrar en aquell moment l’assegurança de la FCEH 2019-2020.

El millor complement a l’assegurança Multirisc
Tanmateix, aquest interessant forfet no inclou cobertura en cas d’accident, de manera que és el millor complement a l’assegurança Multirisc de la FCEH.

Amb rescat, primera cura i seguiment de la lesió, la Multirisc cobreix esports de neu, així com una àmplia llista d’altres disciplines esportives, amb cobertura mundial fins a 7.000 metres d’altitud i despeses mèdiques il·limitades en centres concertats i fins a 18.030€ a l’estranger, entre molts altres avantatges.