Les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) celebren les festes nadalenques amb activitats per a tots els públics i per gaudir de la il·lusió del Nadal. Des del 23 de desembre fins al 8 de gener les persones que visitin les estacions gaudiran de diverses propostes, en què la diversió en l’entorn de la neu es convertirà en la gran protagonista.

Vall de Núria disposa d’una àmplia proposta d’activitats per a tots els gustos i edats per a viure un Nadal creatiu al cor dels Pirineus. Els infants poden dur a terme diversos tallers creatius, iniciar-se a l’esquí d’una manera fàcil o participar al contacontes, entre altres. El 24 de desembre es celebra la Nit de Nadal fent cagar el tió i gaudint del concert de nadales. Per al públic adult, destaquen els passeigs amb màquines de retrac, les raquetes de lluna plena i nocturnes i les visites guiades del Museu del Cremallera i la visita guiada històrica a l’ermita i el santuari.

Activitats destacades Vall de Núria

 1. 24 de desembre – Xocolatada i Nit de Nadal
 2. 31 de desembre – Xocolatada i Revetlla de Cap d’any
 3. 5 de gener – Xocolatada i Nit de Reis d’Orient

Tots els esdeveniments

A La Molina, el 24 de desembre el Pare Noel esquiarà per les diverses pistes d’esquí de l’estació al llarg del matí per arribar a Pista Llarga, on es repartiran caramels entre tots els nens i nenes. A més, fins al 8 de gener les persones visitants podran participar al sorteig per guanyar dues dessuadores de La Molina compartint una foto a Instagram amb el hashtag #NadalLaMolina i etiquetant a @lamolina.

Activitats destacades La Molina

 1. 25 de desembre – Visita Pare Noël
 2. 28 de desembre – III Troba la Llufa
 3. 1 de gener – Descens infantil
 4. 5 de gener – Arribada dels Reis d’Orient

Tots els esdeveniments 

L’estació de Vallter celebra les festes de Nadal amb diversos tallers per als menuts i menudes de casa. El divendres 23 de desembre es farà la primera de les activitats, el taller de pals de Tió. Es prepararan els bastons amb materials de lo més originals per l’endemà, 24 de desembre, cagar el Tió. El matí del 31 de desembre, l’estació festeja l’últim dia de l’any amb música i un simulacre de les campanades, a les 12h, amb raïm i serpentines.

Activitats destacades Vallter

 1. 23 de desembre – Taller de pals de Tió
 2. 24 de desembre – Caga Tió popular
 3. 28 de desembre – Taller de Llufes
 4. 31 de desembre – Adéu 2022!
 5. 3 de gener – Taller de Globusflexia
 6. 5 de gener – Taller de Fanalets

Tots els esdeveniments

A Port Ainé, la música i el bon ambient son els protagonistes per les festes de Nadal. El dijous 29 de desembre l’estació organitza un après-ski a la terrassa de l’Hotel Port Ainé. De les 15h fins a les 18.30h les persones visitants podran gaudir dels DJs Zerlak, Aleix i Kutty.

Activitats destacades Port Ainé

 1. 29 de desembre – Après-ski a la terrassa de l’Hotel Port Ainé
 2. 4 de gener – Arribada dels Reis d’Orient
 3. 7 de gener – Vermut musical

Tots els esdeveniments

L’estació d’Espot celebra el Nadal amb l’arribada del Reis d’Orient el 5 de gener de 2023. Aquest mateix dia es farà la baixada de torxes per la pista La Rampa, on els participants podran gaudir d’un aperitiu a la cafeteria cota 2000.

Activitats destacades Espot

 1. 5 de gener – Arribada Reis d’Orient i baixada de torxes.
 2. 5 de gener – Tast de vins i formatges

Tots els esdeveniments 

A l’Alta Ribagorça també celebren el Nadal amb activitats per a tots els públics. Un any més, el dijous 29 de desembre, Boí Taüll organitza la baixada de torxes des de el cap de Mulleres fins el peu de l’estació i el dia 31 acomiada l’any fent les campanades a la Terrassa Font Ginebrell, que es convertirà en una pista de ball amb DJ i molt ambient.

Activitats destacades Boí Taüll

 1. 24 de desembre – Visita del Pare Noel
 2. 28 de desembre – Gran concurs de ninots de neu a la Zona Lúdica
 3. 29 de desembre – Gran Baixada de Torxes
 4. 31 de desembre – Festa de comiat del 2022 i jornada d’esquí amb música DJ
 5. 3 de gener – Visita dels Patges Reials
 6. 5 de gener – Arribada dels Reis d’Orient