Aymar Navarro, el primer esquiador espanyol a debutar en la màxima competició mundial de freeride, Freeride World Tour, ja es va enfundar la samarreta, malles i mitjons tècnics d’UYN en la primera competició disputada a Ordino-Arcalís (Andorra) el 19 de febrer.

Les primeres capes tècniques estan confeccionades del teixit Natex, un Biofibra procedent de les llavors de ricí i que s’asseca un 50% més ràpid a més de ser un 25% més lleugera que el niló tradicional, el que manté el cos sec i calent en temperatures molt baixes. Per al desenvolupament d’aquestes primeres capes, s’ha comptat amb l’ajuda d’atletes per aconseguir el màxim rendiment en totes elles. Incorporen la tecnologia Hypermotion, una particular construcció del teixit d’una sola peça a l’espatlla que proporciona una llibertat de moviments desconeguda fins ara.

Una altra de les tecnologies destacades d’aquests baselayers (samarretes, malles i mitjons) és la Coolvent, que permet regular la temperatura corporal i mantenir el microclima de el cos mitjançant un sistema de canals tridimensionals que absorbeixen la suor i afavoreix alhora el flux d’aire entre el teixit i la pell.

La col·lecció de baselayers d’UYN inclou nou línies diferents, cadascuna d’elles dissenyada per proporcionar la màxima comoditat, prestacions tècniques i regulació de la temperatura. Amb 13 mitjons tècnics per a esports d’hivern, UYN també s’està convertint en un dels referents d’aquest segment.

Navarro, el millor forapista espanyol

Aymar Navarro aportarà a UYN seu gran coneixement a la disciplina de l’esquí freeride per millorar encara més els baselayers. El nou ambaixador de la marca italiana, resident a la Val d’Aran i local de Baqueira Beret, és un gran apassionat de la muntanya i el millor forapista espanyol en actiu.

Va debutar en el Freeride World Tour el 2015 i va aconseguir un històric tercer lloc en la prova d’Ordino-Arcalís en 2017 el que li va valer per ser nomenat el millor esquiador europeu de l’any i el va situar entre els millors de l’món de la disciplina. Avui és un indiscutible referent del freeride espanyol i competeix a el màxim nivell.

Aymar destaca pel seu estil contundent, les seves línies espectaculars, el seu esperit explorador i el seu profund respecte per la muntanya, valors perfectament associats a UYN que aposta per la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat, en els seus productes ‘Made in Italy’.

9 equips nacionals d’esquí ja són UYNNERS

UYN és el partner i l’equipació oficial d’alguns dels millors equips mundials d’esquí entre els quals destaquen Itàlia, Noruega, Àustria, Alemanya, França, Rússia, Eslovènia i la Xina i l’equip de biatló d’Eslovènia.

Les campiones Petra Vlhova i Ester Ledecka també vesteixen peces interiors tècniques i mitjons UYN; llegendes com Kristian Ghedina, Didier Cuche, Luc Alphand, Maria Höfl-Riesch i Niki Hosp també formen part de la família UYNNER.