Durant el dia 27 de març, l’equip de Vallnord – Pal Arinsal (EMAP) va estar recollint dades dels temporers que necessitaven ajuda i també va iniciar els contactes amb propietaris de diferents establiments hotelers. Finalment, l’estació i el Comú de la Massana va trobar una solució gràcies a la cessió gratuïta de dos dels propietaris del Complex Ribasol Park, la família Naudí i Blaine Pollock.

Tant el Comú de la Massana com Vallnord Pal Arinsal agraeixen aquest oferiment i fan una crida als establiments hotelers i d’allotjaments turístics que vulguin sumar-se a la iniciativa per ajudar a resoldre aquesta situació.

En total s’allotjaran una trentena de temporers, la majoria argentins. També es garantirà la manutenció d’una trentena de persones. Les xifres, però, poden canviar ja que és possible que arribin més sol·licituds durant els propers dies. En aquests moments s’està treballant en els protocols de les mesures de seguretat per garantir un confinament segur i també s’està acabant d’analitzar com es pot fer el subministrament dels aliments de la manera més segura possible.

A part d’això, EMAP també esta oferint assessorament a les persones que necessiten fer tràmits i gestions administratives. Es destaca que durant aquesta temporada han treballat a Vallnord – Pal Arinsal també 570 treballadors amb contracte de temporada, dels quals 250 tenen permís temporal al país. Una part d’aquests treballadors no han pogut tornar al seu país després del tancament de fronteres a causa de la pandèmia.

Més informació sobre l’estació Vallnord – Pal Arinsal
www.vallnordpalarinsal.com

Més informació sobre el Comú de la Massana
www.lamassana.ad