Canvi de rumb en el projecte de candidatura olímpica d’hivern dels Pirineus de 2030. Tot i que el Comité Olímpico Español (COE) seguirà treballant per a una candidatura conjunta de Catalunya i Aragó, per primer cop el COE obria les portes a que ambdós territoris presentin els seus propis projectes per separat i aleshores seria el COE el que després triaria la que consideri millor, sempre i quan la candidatura conjunta no titi endavant per la postura immobilista aragonesa.

Una nova forma de fer que es va produir en la última Assemblea del COE, tal com va reconèixer el seu propi president, Alejandro Blanco: “Aquest Comitè ja va triar entre Jaca i Granada una candidatura per als Jocs d’Hivern i entre Sevilla i Madrid per als d’estiu. Però una elecció entre dos seria la segona opció. Anem a per la primera, que és que hi hagi acord . En això encara segueixo creient”

L’assemblea anual ordinària del COE va aprovar per unanimitat continuar les converses per formar una candidatura pirinenca que impliqui tant Catalunya com Aragó. Però també va acordar presentar en tot cas un projecte davant del COI i, en el cas que hi hagi dues propostes separades, una de cada comunitat, que sigui l’assemblea del COE la que voti quina segueix endavant.