El telecabina d’Aramón Formigal-Panticosa i el telecadira El Molino a Aramón Cerler inauguren la temporada d’estiu el proper dissabte 6 de juliol. Les valls de Tena i Benasque es converteixen en una destinació ideal per a les vacances d’estiu, i podreu gaudir d’aquest entorn fins a l’1 de setembre. L’estació de Panticosa serà un estiu més seu de proves esportives d’alt nivell com la Copa d’Europa de DHI. Viajes Aramón, agència amb presència a les valls, ofereix les millors ofertes d’allotjament a les quals sumar diferents activitats d’aventura i culturals per gaudir d’unes vacances completes

El Grup Aramón arrenca amb la seva oferta d’estiu el proper dissabte 6 de juliol. Gaudir de la natura, pujar al Pic Cogulla o al mirador del Racó del Cel acompanyat d´un guia, descobrir els ibons d’Asnos i Sabocos de la mà d’un gran coneixedor de la muntanya, o degustar una graellada a gairebé 2000 metres d’altitud. Aramón prepara la temporada estival a Cerler i Panticosa, que arrenca en unes setmanes i es podrà gaudir fins a l’1 de setembre.

Converteix-te en muntanyenc
El Pico Cogulla, el mirador de Racó del Cel i el coll de Sarrau seran les destinacions del programa Converteix-te a Muntanyenc a Cerler, mentre que a Panticosa, els protagonistes tornaran a ser un any més els ibons d’Asnos i Sabocos. Són excursions senzilles on, els que s’acostin a les estacions d’Aramón podran gaudir de la mà d’un guia de muntanya. I és que ‘Converteix-te en Montañero’ pretén acostar aquests paratges als visitants amb menys experiència d’una forma segura, si bé també és una activitat atractiva per a aquells que, havent fet ja els seus primers passos de senderisme vulguin conèixer una mica més de la flora i fauna d´aquestes muntanyes.

+ GALERIA DE FOTOS: AIXÍ LLUEIX L’ESTIU A CERLER I PANTICOSA

L’experiència és gratuïta per als que adquireixin el tiquet de la telecabina de Panticosa o del telecadira El Molino de Cerler, i cal apuntar-se abans de començar la mateixa fins a completar aforament. A Panticosa, es desenvolupa cada dia, mentre que a Cerler es duu a terme els dilluns, dimecres, divendres i dissabtes.

Petits Gegants
I per als més petits, un any més comptem amb Petits Gegants a Cerler. Es tracta de divertits tallers d’iniciació al muntanyisme i la natura perquè els infants s’aficionin a la muntanya.

A més de les activitats organitzades, els visitants poden optar també per fer excursions lliures en aquests paratges, descensos de BTT, recorreguts de trail running o gaudir del viatge panoràmic en remuntador i una bona graellada al peu d’alguns dels cims més alts del Pirineu.

Una restauració d’alçada
A Cerler es posarà en marxa Remáscaro, punt de partida, que obrirà fins a les 18.00h perquè els visitants puguin acomiadar la tarda en plena natura, als peus dels gegants del Pirineu; així com el restaurant panoràmic El Bosque per gaudir en un entorn fresc i espectacular. En el cas de Panticosa funcionarà la cafeteria de Petrosos i la terrassa, el lloc ideal per gaudir de les espectaculars muntanyes de la vall de Tena.

Panticosa destinació de BTT
Tot això serà el complement perfecte per a altres activitats potenciades per aquestes destinacions turístiques durant l’estiu, esdeveniments esportius i culturals que converteixen aquestes valls de muntanya en un gran atractiu per a les escapades de l’estiu: Pirineus Sud, el Festival Tocant el Cel, la Trail Aneto-Posets, la Trail Vall de Tena, una prova de Copa d’Europa de DHI a Panticosa. D’aquesta manera, Panticosa aposta pel descens internacional. Panticosa va ser seu d’una Copa del Món de descens el 1996 i ha acollit diverses proves de la Copa d’Espanya i el Campionat d’Espanya. La celebració de la IXS European Downhill Cup a Panticosa és només el primer pas en l’estratègia de promoció de Panticosa com a destinació internacional de mountain bike, especialment del descens.

L’experiència a les muntanyes d’Aragó pot ser més completa amb les propostes de l’agència Viajes Aramón que inclouen ofertes i avantatges com els passis a la telecabina de Panticosa o al telecadira El Molino de forma gratuïta. A més de les opcions d’allotjament, ofereix diverses activitats per organitzar unes vacances inoblidables per a tota la família.