Dynastar, la històrica marca de Chamonix, s’ha marcat com a objectiu per a aquest hivern conquerir el cim de l’esquí de muntanya amb la seva nova col·lecció d’esquís de travessa. Aplicant els coneixements de la seva esquí més tècnic, l’esquí Pierra Menta, i els consells dels seus atletes Vivian Bruchez o William Bon Mardion, campió mundial d’esquí de muntanya, han aconseguit una col·lecció elogiada per la crítica per la seva gran tecnicitat. Aconseguir l’equilibri perfecte entre lleugeresa i tecnicitat en l’esquí de muntanya, no és tasca fàcil. Sembla, però, que Dynastar, ha aconseguit trobar la fórmula que ha conquistat als experts de el sector en la seva col·lecció 2020- 2021. La col·lecció consta de diversos models pensats per a cada perfil d’esquiador, tant per a aficionats al Freetouring com a l’esquí de muntanya .

ESQUÍS DE FREETOURING

Esquís lleugers, dissenyats per als que busquen aconseguir aquesta pala a l’horitzó per descendir gaudint a l’màxim. Si busques ampliar els límits del freeride amb un esquí capaç de permetre’t pujar i baixar a el màxim nivell, Dynastar ha dissenyat dos esquís que no han deixat indiferents als especialistes de el sector.

M-TOUR 99

Versàtil per naturalesa, el M-Tour sap com ser lleuger en la pujada, i enèrgic, estable i lleuger quan es tracta de lliscar costa avall. Amb un perfil i rockers direccionals, perfectes per a adaptar-se a qualsevol tipus de neu, compta amb una construcció lleugera Hybrid Core. Es tracta de la millor solució per obtenir una sensació única a la neu: barrejar el rendiment de la fusta Paulownia amb la lleugeresa i la sensació de l’PU. A més, incorpora fibra de Basalt per aportar la amortiment i lleugeresa necessària per a la pràctica de l’esquí de muntanya. Fins a 6 premis ha rebut aquest esquí de la gamma M-Tour per experts de sector. Les revistes Backcountry Magazine o Ski Rando Magazine també ho han triat el millor esquí de muntanya de 2021

M-VERTICAL 88

És l’esquí de travessa per naturalesa. La gamma M-Vertical es distingeix per la seva lleugeresa, finor i gran esquiabilitat. Ideal per sumar metres verticals, gaudir d’ascensos pronunciats i merescuts descensos. Un esquí dirigit als que busquen una bona pendent de conquerir, i en particular a aquells que arriben a les pistes amb piolets, disposats a arribar a qualsevol cim. Com la resta de la gamma, compta amb una construcció Hybrid Core, perfil i rockers direccionals i la fibra de basalt per aconseguir la millor amortiment. Aquest esquí també compta amb diversos guardons per la seva gran qualitat tècnica, com el Alpine Award 2021.

ESQUÍS DE TOURING

Màxima qualitat tècnica amb el mínim pes, és l’objectiu de la gamma touring de Dynastar. Aquí trobem els esquís líders de vendes de la marca francesa amb un nou disseny. D’una banda, els esquís Vertical i Vertical Pro, destinats als apassionats de l’skimo i per a aquells que busquin ascensos més tècnics estan els esquís M- Pierra Menta, els més tècnics de la gamma.

VERTICAL

L’esquí de travessia Vertical és un esquí alpí d’alt rendiment per a esquiadors de muntanya de nivell intermedi. Amb un balancí de punta Early Rise i un nucli de fusta de Paulownia ultralleuger, el Vertical ofereix una escalada fàcil i eficient amb una estabilitat i maniobrabilitat millorades per al descens. L’adherència Alti Skin a la punta de l’esquí permet una fàcil fixació de les pells per als ascensos.

VERTICAL PRO

Dissenyat per a esquiadors de muntanya avançats que busquen viure aventures i endinsar-se en la muntanya amb un esquí de muntanya de bon nivell. El VERTICAL PRO és un esquí especialitzat per travessies i millorat amb carboni. La construcció lleugera i innovadora combina una punta de PU lleugera amb un nucli de fusta de Paulownia i reforços de carboni per a una agilitat millorada en ascensos llargs. El balancí de punta Early Rise facilita l’ascens i millora l’inici de el gir i la maniobrabilitat en el descens.

M – PIERRA MENTA 

És un esquí de muntanya de només 710 grams distribuïts en una longitud de 160 cm. Una proesa tecnològica per a competicions i travessies de nivell expert. Una combinació de materials per a una immillorable lleugeresa, adherència i capacitat de resposta. Nucli de Dynacell ultralleuger (material utilitzat en la indústria aeroespacial), tres vegades més lleuger que la Paulownia. Compta amb fibra de basalt en la seva construcció per mantenir la lleugeresa i solidesa de l’esquí. Amb el M- Pierra Menta aconsegueix el camí més ràpid cap als cims.