Amb motiu del Freeride World Tour, M+ Store sorteja uns esquís de Dynastar de Freeride. Per si no n’estaves al corrent, Dynastar és sponsor oficial de Freeride World Tour i quina millor ocasió per organitzar un sorteig tan exclusiu com aquest.

Per participar en el sorteig dels esquís, només has de complir els requisits següents:

-Seguir a @mplus_store a instagram

-Mencionar 2 amics al post del sorteig (com més comentaris, més oportunitats)

-Emplenar aquest formulari ​

A més, si comparteixes la publicació a Stories i ganes, t’enduràs un regal addicional: una bossa per als teus esquís Dynastar.

Una mica més sobre els M-Free 99

L’M-Free 99 és un esquí dissenyat per a aquells esquiadors a qui els encanta baixar ràpid, fer voltes maria entre pins i sessions salvatges al costat de les pistes. És molt estable a altes velocitats, però també molt maniobrable, cosa que et permetrà lliscar entre els arbres de la millor manera. La seva tecnologia Hybrid Core combina fusta d’àlber, un material natural d’alt rendiment que ofereix un equilibri excel·lent entre rigidesa i reactivitat, amb PU per afegir flexibilitat i amortiment ideal. Aquest esquí està dissenyat per traçar grans línies a zones esquiables i no tan accessibles. Gràcies al seu patí de 99mm i al seu doble rocker podràs surar tant fora com dins de les pistes.

La gamma M-FREE està pensada per als esquiadors creatius que busquen un esquí lúdic, potent i àgil que us ajudi a evadir-se en terrenys verges i expressar la seva creativitat amb total confiança. Atrau les mirades al powder, expressa la teva creativitat, amplia els teus horitzons… L’únic límit el poses tu.

Característiques detallades:

Categoria: Freeride

Tecnologia: Hybrid Core

Rocker: Tip & Tail Rocker

Material principal: Hybrid Poplar PU

Material de reforç: Fiberglass Torsion Box

PVP rec. : 779.00 €

Ràdio de gir: 17.0m a 179cm F

Fixacions: SPX 12F

Cotes: 128-99-120