La marca Dynastar llança una edició limitada dels esquís que Clément Noël va portar als Jocs Olímpics de Pequín i amb què va aconseguir l’or en la categoria de Slalom.

Uns esquís d’autor. Així han definit des de Dynastar els esquís de competició que van servir a Clément Noël per aconseguir l’or olímpic a Pequín. Es tracta d’un disseny únic i personal que s’inspira en la recerca de l’excel·lència dels xefs a l’alta cuina. “Els grans xefs han de fer les seves creacions gastronòmiques sota constant pressió. Els nostres entrenaments s’assemblen a la seva perseverant recerca de la perfecció a taula. Les carreres han de ser tan impecables com els plats que serveixen als clients” explica Clément Noël.

Tot i això, mentre que alguns xefs es passen tota la seva vida intentant guanyar la seva primera estrella, Clément Noël va aconseguir l’or olímpic el passat hivern a Pequín. L’esquiador francès, que el 2018 es va quedar fregant el podi a Pyeongchang, va arribar amb molta gana d’èxit a Pequín armat amb els seus autors Dynastar PEED OMEGLASS WC FIS SL i disposat a arribar al cim de l’esquí amb la perfecció d’un gran xef.

Aquest hivern, Dynastar posa a l’abast dels esquiadors dos models d’esquís Dynastar OMEGLASS d’edició limitada: Els SPEED OMEGLASS WC FIS SL i els SPEED OMEGLASS MASTER personalitzats pel Clément Noël per als Jocs Olímpics de Pequín 2022. L

‘Speed Ome-glass WC FIS SL LIMITED EDITION està llest per a les curses FIS, amb la millor tecnologia provada en competició desenvolupada per a l’estrella francesa d’eslàlom. Els esquís presenten una construcció de sandvitx rectangular, parets laterals verticals i reforços de titanal per brindar agilitat, control de cantells i un contacte excel·lent amb la neu per aconseguir una potència inigualable per reduir segons on més necessitis.

Seguint amb l’edició limitada d’esquís, Clément Noël també ha participat en el disseny de la seva fixació SPX 15 WC ROCKERACE model Signature de Look. Una fixació en què va posar tota la seva confiança en les olimpíades i que també estarà disponible al costat dels esquís.

Celebra la creativitat, la perseverança i la recerca de l’excel·lència que van inspirar Clément Noël en la recerca del seu or olímpic a Pequín, de la mà dels seus esquís Dynastar.