Els esquís canvien, progressen i milloren. Amb la seva nova gamma FORÇA, Rossignol perpetua aquesta recerca per la innovació i redefineix la tradicional nomenclatura dels esquís alpins. La nova gamma d’esquís Forza està dissenyada per permetre aconseguir una inclinació extrema, gaudint d’angles màxims amb una precisió excel·lent.

Amb els Forza, Rossignol presenta uns esquís amb una espàtula més àmplia que ofereix una major superfície de suport i un radi de gir més curt, cosa que garanteix una major estabilitat per a l’esquiador sense perdre les sensacions de canteig a la neu, per a una potència de carving i una acceleració excepcional.

L’angle correcte i la màxima inclinació

Inspirats en els esquís de competició, Rossignol llança els FORÇA, uns esquís més amples i llargs amb un disseny únic al mercat de l’esquí de pista. Els FORÇA ajuden els esquiadors a superar els seus límits i assolir la millor precisió en el viratge. Un esquí que aprofita la potència per aconseguir l’excel·lència als girs curts i ràpids. Els esquís FORÇA estan dissenyats per aconseguir una trajectòria de gir majestuosa. Un equilibri perfecte entre força i control permet als esquiadors redescobrir el plaer del carving.

Els Forza compten amb una classificació revolucionària, basada en els graus d’inclinació de l’esquiador en funció del seu nivell de carving. A diferència de la resta d´esquís, els Forza no comptaran amb la tradicional nomenclatura basada en l’amplada de patí, sinó que l’elecció de l´esquí es basarà en els graus d’inclinació que l´esquiador pot aconseguir en funció del seu nivell.

Per aquest motiu, Rossignol ha dissenyat una àmplia gamma d’esquís d’acord amb les exigències de tots els esquiadors que busquen un esquí reactiu i potent per esprémer al màxim a la pista.