Als humans ens encanta el progrés, però els canvis solen arribar lentament. Amb el llançament dels esquís per a dones Joy, HEAD s’ha assegurat un gran progrés i ha inspirat amb això a esquiadores de tot el món. I això només es pot traduir d’una manera: pura diversió a la neu.

La nova sèrie Joy, que compleix ja cinc anys, reflecteix absoluta alegria i és tan lleugera que tindràs més energia per gaudir del dia. Gràcies a l’grafè, vam aconseguir uns esquís més lleugers i duradors. Naturalment, tindràs un major equilibri i control a les pistes.

Com aconseguim aquesta lleugeresa? Doncs gràcies als últims materials superfuertes Super Lite. Igualment aquesta col·lecció compta amb gran equilibri, a causa dels perfils únics que ajuden a la distribució de l’pes, i més control, gràcies a l’camber i a la tecnologia ERA 3.0.

La nova gamma comprèn aquests cinc models: Epic Joy, Super Joy, Total Joy, Absolut Joy i Pure Joy, cobrint amb ells cadascun dels estils d’esquí i pistes.

Epic Joy: aquest esquí superlleuger és pura elegància i amb ell desatarás tot el seu potencial sobre les pistes. Esquiaràs amb estil i determinació, les mateixes qualitats que caracteritzen aquest esquí tan especial.

Super Joy: un esquí capaç de rendir a l’màxim sobre qualsevol terreny, amb un disseny esportiu i modern que enganxa amb el teu estil esportiu sobre la neu. Amb el Super Joy podràs desplegar tota la teva tècnica.

Total Joy: les esquiadores experimentades es convertiran en les propietàries de la muntanya, sigui quin sigui. A més de la seva estructura superlleugera, aquest esquí suma punts al seu favor pel seu disseny esportiu i modern.

Absolut Joy: un esquí ideal no només per a esquiadores de nivell avançat i que volen millorar, sinó també un clàssic atemporal amb un disseny purista. Independentment de l’terreny o de l’estil, aquest esquí està sempre a l’altura.

Pure Joy: molt més que una cara bonica (amb els seus cridaners i moderns colors), també és sinònim d’un rendiment excepcional. Els esquiadors principiants progressaran moltíssim en molt poc temps.

Per a més informació al web de HEAD.