Del 8 al 13 de febrer, l’estació de muntanya de Boí Taüll serà l’escenari de la competició més important del calendari internacional d’esquí de muntanya de la temporada d’hivern 2021-2022 amb la celebració dels Campionats d’Europa d’Esquí de Muntanya. A només tres setmanes per a la cerimònia d’inauguració, l’estació ja ho té tot a punt.

Els Europeus 2022, organitzats per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb el suport de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME) i la Federació Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), concedits per la International Ski Mountaineering Federation (ISMF), acolliran les proves de sprint, vertical, individual i relleus.

Procediment per acreditar-se com a premsa als Campionats

Per acreditar-vos als Campionats Europeus d’Esquí de Muntanya de Boí Taüll cal que accediu a la pàgina web https://www.skimoboitaull.cat/premsa i ompliu el formulari de registre.

Una vegada omplert i enviat, rebreu una confirmació automàtica de recepció de la vostra petició. També rebreu un correu de l’organització oferint-vos tota la informació i atenció que requeriu.

Dies abans de la competició i en les franges horàries que figuren a continuació, podreu dirigir-vos a la Carpa Polivalent dels Campionats (situada a la urbanització Pla de l’Ermita – localització GoogleMaps), on es troba l’oficina de Secretaria Tècnica, per a què us sigui lliurada l’acreditació i un braçalet que us donarà accés a les zones de premsa dels Campionats.

Oficina Secretaria Tècnica. Horari d’atenció al públic:

7/02: d’11.00 a 13.00 h i de 16.00 a 20.00 h
8/02: de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 21.00 h
9/02: de 16.00 a 20.00 h
10/02: de 16.00 a 20.00 h
11/02: de 16.00 a 20.00 h
12/02: de 16 a 20.00 h
13/02: de 16.00 a 21.00 h

Per a qualsevol qüestió o dubte referent al procés d’acreditació, contacteu a: secretary@skimoboitaull.cat

Per a qüestions generals dels Campionats i altres qüestions, contacteu a: avelilla@boitaull.cat

Per a més informació sobre els Campionats, us podeu descarregar el presskit preparat per a l’ocasió (accessible amb password “fgc”), on trobareu un redaccional amb informació bàsica sobre la competició, en català i castellà, una selecció fotogràfica de recurs i vídeos, com el teaser i l’espot de la competició.

Finalment, demanar-vos la màxima col·laboració en la difusió d’una prova importantíssima per al nostre país i l’esport. Es tracta d’un esdeveniment esportiu que marcarà un abans i un després: ajudarà a posicionar l’estació internacionalment com a destinació d’alt nivell. A més, per al territori representa un reconeixement i per a l’estació de l’Alta Ribagorça implica un posicionament decidit per l’esquí de muntanya, configurant una estació molt polivalent i avançada als temps, especialment si es té en compte que l’esquí de muntanya serà olímpic a Milano – Cortina 2026.