A ISPO Múnic, la comunitat empresarial mundial de l’esport es reuneix per intercanviar perspectives i donar forma al futur del sector del 28 al 30 de novembre, tot coincidint amb l’inici de la temporada d’esport d’hivern a casa nostre

Més de 1.600 expositors presenten productes innovadors i donen una idea del futur de l’esport. Amb una sèrie d’esdeveniments, àrees temàtiques especials i oportunitats per establir contactes, tindreu l’oportunitat de connectar amb altres professionals i obtenir noves perspectives sobre la indústria de l’esport.

Nombrosos expositors i marques de renom de tot el món presentaran les seves novetats a ISPO Munic 2023

Us espera un programa ple de destacats ponents, diversos escenaris temàtics, classes magistrals i molts altres actes. Per ajudar-vos a orientar-vos, aquí trobareu un resum del nostre programa.

Les àrees d’exposició abasten els segments més importants de la indústria i mostren calçat, peces de vestir, accessoris, equipament i ferreteria innovadors.

Les àrees essencials de l’esdeveniment

La fira ISPO Munic es divideix en les àrees essencials. Descobriu tendències, transformacions i innovacions a cada àrea o visiteu el Future Lab, la nostra plataforma especial d’innovació que se centra encara més en temes de futur.

Future Lab
El cor d’ISPO Munic és un escenari d’innovacions, megatendències, transformació digital i connectivitat. La zona comissariada ofereix inspiració, solucions innovadores i experiències diverses. Durant el dia, se celebren esdeveniments, presentacions i tallers al Future Lab. A la nit, serveix de punt de trobada per a la comunitat.

Outdoor
En aquesta zona trobareu una gran varietat de marques d’outdoor. Marques de la mateixa regió s’han unit a Villages clarament disposats, d’altres destaquen amb grans estands d’exposició. També podeu descobrir l’Sports Travel Hub i el Sustainability Hub, on trobareu les millors pràctiques i solucions.

Health & Fitness
Aquesta zona versàtil combina el Padel Village i les àrees dexposició sobre temes urbans i de salut i forma física. Al Running Symposium es debatran les tendències de la indústria del running i el GameChanger Hub aportarà coneixements i experiències del sector dels eSports. Descobriu marques d’un ampli ventall de sectors i les seves innovadores solucions de producte.

Snowsports
Els esports d’hivern al vostre abast L’Espai B2 ofereix una experiència intensa en què marques i detallistes es reuneixen per preparar-se per a la nova temporada. Tot en un mateix lloc: l’últim en equipament, roba i accessoris per a esquí, surf de neu, esquí de fons i altres esports d’hivern. Descobriu el futur dels esports d’hivern.

Sportsfashion
Sent curiositat pel que es cou al món de la moda? A la zona de moda esportiva de B2 trobareu una gran selecció de productes innovadors de diverses marques. Però això no és tot: a la zona d?entrada, el 520M ofereix una visió del món de la moda en col·laboració amb Highsnobiety. Això inclou nous productes, esdeveniments, conferències i molt més.

Teamsports
Els aficionats als esports d’equip prenen nota! Descobriu l’esperit únic dels esports d’equip en aquesta zona de B3. Tant si us agrada el bàsquet, el futbol o el pàdel, trobareu roba, equipament i tecnologia per a cada esport d’equip. Informa’t de les darreres tendències o prova tu mateix les noves equipacions.

Sourcing
L’àrea d’exposició Textrends presenta una varietat de socis proveïdors de tot el món que exhibeixen les millors fibres, teixits i materials components d’alt rendiment per a peces de roba i accessoris esportius i exteriors. Descobriu el millor de la vostra classe a l’exposició ISPO Textrends Award.

Sourcing & Manufacturing
L’àrea d’exposició d’aprovisionament i fabricació és una cita ineludible per a les empreses interessades en solucions innovadores i sostenibles. Ofereix oportunitats per establir contactes i mostra nous productes o opcions de certificació. Als pavellons C2-4 i B4 trobareu tot en un mateix lloc, tant si necessiteu un nou fabricant de peces de vestir o d’articles durs, com si voleu establir contactes amb els que ja teniu.

Tota la informació que necessites la trobaràs al web www.ispo.com/es/munich