La reconeguda marca de proteccions DAINESE i la distribuïdora de material esportiu EXCENS SPORTS uneixen els seus camins, després de l’acord per a la representació de la seva Divisió Outdoor al mercat espanyol, andorrà i portuguès

Excens Sports gestionarà la venda i la promoció del catàleg de ciclisme, a partir de l’últim trimestre de l’any en curs i del catàleg de neu a partir de la programació dels seus productes per a la campanya de sell in de l’hivern 2024-25.

Víctor Gil (Director General d’Excens Sports): “Dainese és un referent al món de les proteccions per a l’esport i presenta una col·lecció de tèxtil espectacular per al 2024.2025. Amb la distribució de la marca italiana, completem el nostre portfoli de productes per a la neu amb proteccions i skiwear”.

Dainese és un referent al món de les proteccions per a l’esport i presenta una col·lecció de tèxtil espectacular per al 2024.2025

Miquel Mateu i Néstor Núñez seran els responsables comercials de DAINESE. Mateu cobrirà les zones geogràfiques de Catalunya, Andorrra i Llevant. Núñez es farà càrrec de la zona Nord, Centre i Andalusia.

DAINESE va ser fundada l’any 1972 per Lino Dainese, un apassionat del motociclisme. Motivat per millorar i promoure la seguretat als esports a l’aire lliure mitjançant la innovació i la tecnologia.

Avui dia DAINESE és coneguda mundialment com a líder en proteccions per al motociclisme, els esports d’hivern i el ciclisme.

Més informació: www.excensports.com/es/