L’inici de temporada del Freeride World Tour 2021 és a pocs dies, amb Andorra preparada per acollir els millors freeriders del món. L’ampli període meteorològic del 20 al 26 de febrer donarà a la competició les millors possibilitats de córrer en condicions òptimes.

Ordino Arcalís ha viscut molta activitat de tempestes des del desembre, amb fortes nevades que tapen constantment el lloc de la competició. El Pirineu andorrà ofereix una sorprenent varietat de terrenys i espais que podrien acollir la competició. Les guies de FWT ja estan definint el domini per obtenir la cara de la competició perfecta. No cal dir que la muntanya està preparada perquè els atletes afamats a la competició comencin la batalla pel títol mundial.

Tots els actuals campions del món aporten la calor a les dues categories masculines, amb Isaac Freeland al capdavant del rànquing d’esquí masculí i Nils Mindnich al primer lloc de surf de neu. Els jutges esperen actuacions més sorprenents de la superestrella francesa Marion Haerty, que és l’actual líder en surf de neu femení, i coses importants de la talentosa Arianna Tricomi que fa bandera d’Itàlia en l’esquí femení.

Hi ha una nova onada d’impressionants esportistes a les cartes dels líders actuals que estan preparats per mostrar les seves habilitats i aprofundir en la bossa de trucs per mantenir les seves corones. Estigueu atents a Aymar Navarro (ESP – Ski Men) i Núria Castan Baron (ESP – Snowboard Women) que no retindran res per guanyar a les seves muntanyes pirinenques. Els riders també s’enfrontaran a la competició local del pilot andorrà Dani Fornell-Prat que ha rebut un comodí de l’esdeveniment. Dani serà l’únic representant andorrà de la prova que tindrà lloc a Ordino Arcalís per setè any consecutiu.