La temporada d’hivern 2021/2022 ha estat estressant, sorprenent però molt emocionant. Clément Noël no dirà el contrari. El nou campió olímpic d’eslàlom està aprofitant la visita a la fàbrica de Dynastar de Sallanches per signar una pròrroga de contracte fins al 2025.

Clément Noël va viure l’apoteosi als Jocs Olímpics de Pequín en guanyar l’eslàlom que tot esquiador somia guanyar

Ha tingut una temporada plena de girs emocionals. Clément Noël va viure l’apoteosi a Pequín en guanyar l’eslàlom que tot esquiador somia guanyar. El jove esquiador del massís dels Vosges, però llicenciat al club d’esquí de Val d’Isère, continua confiant en els esquís, les botes i les fixacions que l’han acompanyat des de la seva infància i signa un contracte de 3 anys amb Dynastar, Lange i Look.

+ LA VISITA A LA FÀBRICA DE DYNASTAR DE CLÉMENT NÖEL EN IMATGES

El Grup continuarà donant suport a Clément en els seus objectius futurs. “Estic molt content de continuar l’aventura amb Dynastar, la marca amb què vaig créixer. Tinc la sort de poder seguir esquiant i representant aquests preciosos esquís Dynastar i les botes Lange durant els propers anys a la Copa del Món”, va dir el mateix esquiador després de signar el contracte.

 

“Clément ens ha entusiasmat aquest hivern i estem molt orgullosos de poder acompanyar-lo durant 3 anys més en la recerca dels seus objectius esportius. Aquest hivern ha fet un pas important en la seva vida com a esportista. Seguirem mantenint aquest fort vincle entre ell i les nostres marques per oferir-li el millor equipament que li permeti rendir al màxim a les Copes del Món i el proper gran repte, el Campionat del Món a Courchevel-Méribel el 2023” , va manifestar Vicent Wauters (CEO Grup Rossignol).