Pot sonar estrany, però és veritat. Segons informa el diari andorrà ‘Bon Dia’, el grup de l’equip nacional andorrà d’esquí alpí ha assistit a diverses jornades d’halterofília per tal de millorar la tècnica en una pràctica esportiva amb la qual hi ha una “transmissió bastant gran a l’esquí alpí”, en paraules del preparador físic de la FAE, Damià Costa.

Les jornades estan dirigides pels tècnics especialistes en halterofília, Ruben Rajadell i Jordi Stavrou. Hi assisteixen els esquiadors dels equips FAE, a més de dos membres del grup EEBE, Roger Bartumeu i Ty Acosta.

En una primera jornada, la sessió es va realitzar al Centre d’Alt Rendiment d’Ordino, mentre que aquest dijous la cita ha estat a la seu de CrossFit Les Valls, on s’han realitzat rodes d’entrenaments entre els diferents esquiadors.

Damià Costa ha destacat que és una setmana de tecnificació d’halterofília amb dos tècnics que havien competit en aquesta modalitat. Estem fent una setmana de progressió i perfeccionament dels moviments d’halterofília, per després poder-ho aplicar als nostres entrenaments. A