Marcel Hirscher té com a objectiu tornar a l’esquí alpí la temporada vinent, amb el color del país d’origen de la seva mare, els Països Baixos

El guanyador del rècord general de la Copa del Món Marcel Hirscher, que va acabar la seva carrera fa 5 anys competint per Àustria, ha anunciat el seu retorn a les curses d’esquí alpí als 35 anys.

Marcel Hirscher ha modelat l’esport de l’esquí com cap altre durant les últimes dècades. La seva jubilació el setembre de 2019 va suposar un punt d’inflexió a la Copa del Món d’esquí alpí.

Ha guanyat vuit cops seguides la Copa del Món de la general, el petit globus de cristall en eslàlom i eslàlom gegant sis vegades cadascun, 67 victòries a la Copa del Món, 138 llocs de podi, dues medalles d’or olímpiques i una de plata

Durant els darrers anys, en Marcel ha continuat entrenant amb esquís. Té una ambició ferma per ascendir una vegada més al cim del seu esport. Es prepara amb diligència, posant la mirada en el gran escenari del Campionat del Món de Saalbach-Hinterglemm 2025. Impulsat per la passió i la determinació, Marcel s’esforça per recuperar el seu lloc entre l’elit.

D’acord amb la regla 203.5 de la FIS, la sol·licitud de Hirscher per canviar el seu registre de llicència FIS serà considerada pel Consell de la FIS a la seva reunió de primavera, en la qual Hirscher ha d’haver complit tots els criteris per canviar la seva llicència FIS a un altre país.

De fet, Marcel Hirscher ha guanyat tot el que hi ha per guanyar en esquí i ha establert una sèrie de rècords. Ha guanyat vuit cops seguides la Copa del Món de la general, el petit globus de cristall en eslàlom i eslàlom gegant sis vegades cadascun, 67 victòries a la Copa del Món, 138 llocs de podi, dues medalles d’or olímpiques i una de plata.

A més a més, el més probable és que competís amb els esquís que ell mateix va desenvolupar i que esquiadors de nivell, com Henrik Kristoffersen calcen: Van Deer.

+ Així són els Van Deer, la marca d’esquís de Marcel Hirscher