Per a dissabte 10 de febrer Baqueira Beret ha preparat un carnaval amb la temàtica de vestimentes vintage d’esquí i snowboard per retornar a les pistes el colorit fluor dels 80, els tons bàsics dels 60, l’hippisme dels 70 o els “monos” extragrans dels 90. L’estació anima a desempolsar els vestits de pares i avis dels armaris en una jornada acompanyada d’animacions, concursos, música i sorteigs durant tot el dia

A partir de les 11:00, a Baqueira 1.500, s’iniciaran animacions gratuïtes amb el pinta cares infantil i el photocall Instax per a tots els que vagin a pistes disfressats. Es premiaran les disfresses de tots aquells que es vesteixin amb vestits d’esquí i snowboard de dècades passades, com més vintage la disfressa més possibilitats de guanyar el concurs i de passar un gran dia diferent i divertit a pistes.

Dins de les activitats previstes destaca el Pintacares infantil: a partir de les 11 h i fins al migdia, tots els nens que s’acostin a Baqueira 1.500 podran pintar-se la cara com més els agradi.