Des de SPAINSNOW i les federacions autonòmiques ens sumem a través de la iniciativa #SpainsnowSolidaria a dues campanyes en marxa que lluiten contra la crisi sanitària de l’coronavirus. D’una banda, amb l’associació esMontañas ja que els esports de neu ho deuen tot a les valls de muntanya i per una altra part a la campanya de la Creu Roja que capta fons a través de l’esport.

Es tracta d’una lluita de tots. El món de la neu sempre ha comptat amb el suport i l’afecte de la societat i ara és el moment de fer un pas endavant i demostrar el nostre compromís. Volem que la gent se senti orgullosa de nosaltres. És hora de fer el nostre millor descens!

Volem que l’Esport de la Neu s’uneixi i recapti fons per a les persones més afectades pel coronavirus.

Necessitem tu ajuda, no només per a la captació de recursos, sinó per la difusió d’aquest missatge. Ajuda’ns fent un donatiu i també comunicant aquest missatge a les xarxes socials:

Jo m’uneixo als #DeportesInvierno per lluitar contra el # Covid19!
Aportacions a la cc ES7700750349490606183297
#SpainsnowSolidaria #NuestraMejorVictoria

Ideal si ho acompanyes de la imatge per RRSS que hem creat i que acompanya el nostre post i notícia.

Des de SPAINSNOW creiem que l’Esport de la Neu ha de donar un pas a el front i unir-se contra aquesta pandèmia, volem que el món de la neu demostri el seu compromís constant.

Projecte Muntanyes
Es tracta de l’Associació Espanyola de Municipis de Muntanya que va néixer el 2013 a iniciativa d’un grup d’alcaldes de zones de muntanya i senadors per unir els municipis de muntanya d’Espanya. Els objectius generals són reivindicar les seves necessitats i promoure les millores legislatives i les accions que contribueixin a millorar la vida dels seus habitants, frenar la despoblació d’aquests territoris i generar desenvolupament econòmic i social en aquests municipis. Actualment, esMontañas compta amb 274 municipis i 4 diputacions provincials associades.

Pel que fa a l’Covid19 aquesta institució està treballant amb la Plataforma Makers Covida que en la seva lluita contra el coronavirus i per ajudar a malalts i sanitaris, es dóna suport a un grup de recerca per adaptar les màscares de busseig perquè es puguin utilitzar com a respirador bàsic no invasiu d’ús hospitalari i com EPI de protecció de sanitaris. Més informació de el projecte en https://bit.ly/2XK6EQu

Més informació general: www.esmontañas.org

Projecte La nostra Millor Victòria-Creu Roja
Es tracta d’un projecte a gran escala sota el hastag #NuestraMejorVictoria gestionat per la Creu Roja en el qual s’ha involucrat la imatge de el món de l’esport per atreure el màxim nombre de donatius per lluitar contra el Covid 19 amb Pau Gasol i Rafa Nadal com a màxims exponents.

Més informació: www2.cruzroja.es/nuestramejorvictoria

Uneix-te a #SpainsnowSolidaria #NuestraMejorVictoria!