L’spa ha registrat aquesta xifra històrica gràcies a l’increment del nombre de visitants, unit a la millora del tiquet mitjà de les entrades, i al creixement dels serveis complementaris i del Club esportiu

Caldea, l’spa termal d’Andorra, tanca el 2023 amb una xifra rècord de facturació: 21,6 milions d’euros, el que representa un creixement de les vendes del 12% respecte de l’any 2022. L’spa, que ha duplicat el seu volum de negoci en els últims deu anys, consolida així la seva recuperació i estima que tancarà l’exercici amb un EBITDA de prop de 5 milions d’euros.

La clau de l’increment dels ingressos ha estat, d’una banda, el creixement en el nombre de clients. L’spa ha rebut 413.700 visitants, 19.500 més que l’any passat, i també ha millorat el tiquet mitjà de les entrades en un 6%. Entre els altres factors que han contribuït a aquesta facturació rècord destaca el creixement de prop d’un 10% dels serveis complementaris (tractaments i restauració). A més, el Club esportiu orientat als residents al país també creix significativament i representa ja el 15% del total dels ingressos.

Amb aquestes xifres, Caldea referma la seva aposta per oferir una experiència memorable, que ha inclòs espectacles vibrants amb acròbates de nivell internacional, i confortable, pel que ha continuat mantenint la limitació dels aforaments al 50% de la seva capacitat total. Segons s’extreu dels informes de coneixement de client de la companyia, els clients han valorat l’experiència Caldea en un 8,5 sobre 10, un fet indicatiu d’una bona valoració global.

Més informació de Caldea a www.caldea.com