Per als snowboarders de menor alçada, la màscara Cadet SPY + encaixa perfectament, ja que ofereix un gran rendiment en una muntura perfecta per rostres més petits,.

La Cadet compta amb una doble lent cilíndrica per combatre la boira i les ratllades i ofereix una major claredat òptica, a més de tenir escuma facial amb billó per comoditat durant tot el dia. Utilitzant la tecnologia patentada Happy Lens ™, les lents Happy Definition (HD +) de renom mundial, són les úniques lents terapèutiques en el mercat que no només milloren el color i el contrast, sinó que estan científicament ajustats per millorar l’estat d’ànim i l’estat d’alerta, brindant una experiència visual diferent a tot més.

La Cadet, que està disponible amb diferents dibuixos i colors, està fabricada en durador poliuretà, perquè es pugui utilitzar en diferents temporades. El seu sistema de ventilació Scoop augmenta el flux d’aire i disminueix suor i humitat que causen boira. L’escuma facial Isotron amb billó Dri-Force que absorbeix la humitat proporciona major ajust i més comoditat.

És compatible amb els més cascs més populars de el món i la corretja folrada de silicona evita que es rellisquin.