No està sent aquesta una temporada tranquil·la per Aymar Navarro, aquest passat dissabte es va endur un fort ensurt. El freerider aranès va patir un greu accident al Bec des Rosses (Verbier, Suïssa), deslliçant diversos metres i colpejant-se contra les roques del vessant per on baixava, a les finals del Freeride World Tour.

La competició va estar detinguda durant més de 20 minuts, fins que l’helicòpter de rescat va poder arribar fins on es trobava Navarro. Des del Freeride World Tour van emitir un comunicat on tranquil·litzaven sobre l’estat de Navarro, que es troba fora de perill.

“El 26 de març del 2022, l’esquiador espanyol de freeride Aymar Navarro va ser víctima d’un accident durant l’etapa FWT que es desenvolupava al Bec des Rosses a Verbier, Suïssa”, diu el comunicat. “El pronòstic vital d’Aymar no està compromès. És queixa d’una espatlla i sospitem un possible traumatisme cranial. Aymar és transportat a l’hospital per sotmetre’s a més proves mèdiques”, acaba l’escrit del Freeride World Tour.