L’estació d’esquí i muntanya lleidatana de Boí Taüll, la més alta dels Pirineus, donarà la benvinguda a la temporada d’hivern dissabte que ve, dia 30 de novembre. Els responsables preveuen que el dia de l’obertura, els visitants puguin gaudir de 28 de les 42 pistes i 7 dels 11 remuntadors disponibles. Així mateix, s’estima que l’estació comptarà amb un total de 28 quilòmetres esquiables i amb un gruix de neu pols de 40 i 90 centímetres a la cota màxima (superior als 2.750 metres) i de 30 i 35 centímetres a la base de l’estació.

Tarifa especial obertura: 25€ el forfet d’adult i 20€ l’infantil
Entre les novetats de la present temporada, destaquen la millora de l’equipament de l’estació amb l’adquisició de dues noves màquines trepitjaneu d’última generació, així com la millora en l’eficiència energètica del sistema de producció de neu i la millora en el traçat de les pistes, entre altres.

Calendari d’activitats: Competicions a nivell professional i amateur
L’estació acollirà competicions a nivell professional i amateur, com la Copa d’Espanya d’Esquí de Muntanya (17 i 18 de gener), el Dorado Freeride (25 i 26 de gener) o el Snow Gay Weekend (del 5 al 8 de març).

Pel que fa a competicions de freestyle, l’estació organitzarà les competicions de snowboard i esquí a nivell amateur per a menors de 16 anys “New Kids on the Snow“ (25 i 26 de gener) i “Fox Contest” (7 de març).