L’Estació de la Vall d’Aran i Valls d’Àneu preveu obrir pràcticament la totalitat del seu domini esquiable. Les nevades dels darrers dies i la contínua producció de neu dies han deixat les millors condicions de neu permetent oferir aquest pont de desembre, si la meteorologia ho permet, 150 km de pistes i els 36 remuntadors dels quals disposa l’Estació.

Baqueira Beret encara d’aquesta manera un inici del pont immillorable amb la majoria del domini obert i tots els serveis en marxa.

Està previst que les 4 zones que formen l’Estació, Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver, estiguin en ple funcionament a partir del dissabte 3 de desembre, amb 150 km esquiables, 36 remuntadors i 101 pistes obertes.
Les bones condicions estan assegurades amb gruixos que van dels 40 als 55 cm de neu pols per a tots els amants de l’esquí i el snowboard que vulguin gaudir al màxim de l’Estació aranesa, així com de tots els serveis de restauració i de lloguer i venda de material.

+ GALERIA DE FOTOS: Així està Baqueira Beret pel pont de la Puríssima

Obertura TSD Dossau

A més, es posarà en funcionament el nou TSD Dossau, la gran inversió i novetat de la temporada. Un desembragable de 6 places, per a gaudir com mai de Beret. La mítica cadira Dossau s’ha renovat en un modern telecadira desembragable de 6 places que encara que portarà fins al mateix punt d’arribada, es podrà gaudir d’un nou recorregut de transport i de noves pistes i vessants.

Noves pistes que també s’inauguraran amb aquesta ampliació d’obertura: Montgarri (vermella) i Passada d’Auba (blava), aquesta última en la zona del Colhet de Marimanha. En aquesta mateixa part de Dossau també s’han fet diferents reestructuracions en les pistes que milloraran l’experiència dels clients de Baqueira Beret.

Recàrrega online: BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET

Els esquiadors i snowboarders que vulguin gaudir de l’Estació podran adquirir el seu forfet en línia a través de la recàrrega dels suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET. La compra de forfets es poden realitzar a través de la web o app de Baqueira Beret.

Per a aquells que no disposin de suport podran comprar a compte uns dies d’esquí i vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan disposin d’ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d’informació de l’Estació, així com en hotels de les dues Valls (Vall d’Aran i Valls d’Àneu) i altres punts col·laboradors.

Una compra anticipada que en dies d’afluència de gent dona al client immediatesa per a pujar ràpid i àgilment a les pistes i gaudir del domini esquiable sense contratemps.

L’aplicació per a dispositius mòbils de Baqueira Beret estarà disponible per a la recàrrega massiva dels suports BaqueiraTICKET i sense suport a través del lector QR integrat i que permet recarregar diferents forfets ràpidament. També es trobarà la integració de l’àrea privada BaqueiraPASS, per a realitzar les recàrregues més còmodament, a més de gestionar l’àrea privada des de la pròpia aplicació: http://onelink.to/ntubv9

Serveis a punt

Tots els serveis de restauració de l’Estació estaran també oberts, els restaurants temàtics com el 5J Grill Baqueira, el Moët Winter Lounge o el Refugi San Miguel, a més de la resta de bars, parrecs i après ski. En la zona Fòrum de Baqueira 1500: la Borda Lobató, el Winebar by Viña Pomal i el pub Drinkery donarà servei durant tots els dies.

Baqueira SnowCAMP, els parcs de neu infantils on els més petits podran gaudir al màxim de Baqueira Beret i de la neu durant aquests dies, també estaran oberts per a oferir el millor servei a les famílies.

Aquest pont és per a molts clients l’inici de la nova temporada, és per això que els centres de Ski Service i BaqueiraStore treballen al màxim per a facilitar l’equipament que necessitin tant de compra com de lloguer. A més dels clients assidus que disposen d’armaris a peu de pistes per a deixar el material i poder accedir de la manera més còmoda.

Activitats

Quant a activitats per a aquesta setmana de pont, destacar la música en directe en Moët Winter Lounge i a Baqueira Bar 1500 amb els deejays Luca Feller, Dj Faby, Joan Katalist i Cristian Mora. A nivell esportiu, se celebrarà de nou la carrera per a la Marató el dissabte 10 de desembre, una carrera solidària mítica ja a l’Estació des de fa anys, on petits i majors competeixen en un eslàlom en el Stadium de Beret per una bona causa. Tota la recaptació va directa al projecte la Marató de TV3, per la salut cardiovascular.

Baqueira Beret segueix millorat la usabilitat de la central de reserves en línia www.viajes.baqueira.es facilitant la compra d’unes vacances que garanteixen el millor preu tant en pistes com fora d’elles.

En definitiva, tot preparat a Baqueira Beret per a passar uns dies inoblidables a la neu.