El proper 12 de febrer, Baqueira Beret serà l’escenari de la tercera cita de l’Audi quattro Cup d’aquesta temporada 21/22. El circuit d´esquí alpí, que forma part del calendari oficial U12/10 de la Reial Federació Espanyola Esports d´Hivern (RFEDI), va néixer fa 14 anys amb l´objectiu de fomentar la pràctica de l´esquí al nostre país.

Les competicions del 25è Trofeu Amics de Montgarri es disputaran dissabte al matí a la pista Stadium Beret, en la modalitat de super gegant. L’horari previst serà de 10 ha 14 h (horari subjecte a possibles canvis segons condicions meteorològiques).

S’espera la participació de més de 300 joves esquiadors entre 9 i 12 anys. Un cop més, aquesta jornada Audi quattro Cup buscarà fomentar la pràctica esportiva i l’assimilació dels valors que transmet l’esport, com la capacitat de superació, la perseverança, no rendir-se i desenvolupar al màxim la companyonia i el respecte entre amics i rivals. A més, evidentment, viure una jornada plena d’emocions i diversió.

Festa al village de meta

Pel que fa a les esperades festes de l’Audi quattro Cup, es duen a terme durant el matí de la competició al mateix village, no només per als esportistes que competeixen a l’esdeveniment, sinó per a tots aquells esquiadors de turisme que vulguin gaudir i passar una estona agradable a la neu. S’organitzaran diverses activitats lúdiques i formatives no només al Village de competició sinó també per diferents àrees de Baqueira. Al pàrquing de Beret, es podrà trobar una zona habilitada amb un Test Drive d’Audi, per poder descobrir i provar els cotxes, es pot reservar a través de la Web App.

Per a més informació i seguiment de resultats de les competicions, en directe , d’Audi quattro Cup s’ha creat l’aplicació: https://bit.ly/3qObRVt

Programa de la festa outdoor

Després d’un matí de competició, la festa segueix per als joves esportistes i les seves famílies a la mateixa estació de Baqueira Beret a la zona del village de meta. En acabar la cursa, se celebrarà el lliurament de medalles als cinc primers classificats de cada categoria, masculina i femenina, U10 i U12. Durant la festa a peu de pista Stadium, els joves esquiadors podran gaudir, juntament amb la seva família i amics, de les múltiples i noves activitats en l’àmbit tecnològic, lúdic i educatiu, com el test drive que habilitarà el concessionari Superwagen per posar a prova les habilitats dels petits campions. Hi haurà 3 àrees diferenciades per viure al màxim l’AqC.

Calendari 2022 del circuit esquí alpí Audi quattro Cup U12/U10

  • 22.01.2022 – San Isidro – organiztzada per la Federación de Castilla y León de Deportes de Invierno.

  • 05.02.2022 – Candanchú – TROFEO CANDANCHÚ ESQUÍ CLUB- organitzada pel Candanchú Esquí Club (CEC)

  • 13.02.2022 – Baqueira Beret – 25è Trofeu Amics de Montgarri – organitzada pel Club Aranès d’Esports d’Iuern (CAEI)

  • 26.02.2022 – La Molina – 24º Trofeu Pista! Pista! – organitzada per La Molina Club d’Esports (LMCE)

  • 05.03.2022 – Cerler – XXV TROFEO PITARROY – Organitzada pel Esquí Club Cerler Aneto (ANETO)

  • 19.03.2022 – Sierra Nevada – Carolina Ruiz Challenge – Organitzada pel C.D.SKI CLUB GRANADA, la Federación Andaluza de Deportes de Invierno

Mé informació de l’Audi quattro Cup: http://www.audiquattrocup.es/