Baqueira Beret trepitja fort i presentarà un hivern cargat de novetats destinades a millorar l’experiència dels esquiadors. Entre les principals actualitzacions per a la temporada 2019-2020 destaca la nova pista Eth Coret, amb la qual l’estació arribarà als 167 km, l’àmplia renovació en restauració, la millora de la innivació, el forfet amb avantatges BaqueiraPASS i la nova app.

L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu ja està comptant els dies per a donar el tret de sortida a la nova temporada 2019-2020, que ve amb importants novetats. Els visitants podran esprémer, encara més, la seva experiència a Baqueira Beret i viuran noves emocions gràcies a l’ampli ventall de serveis a la seva disposició.

Aquest hivern, esquiadors i snowboarders gaudiran de 167 quilòmetres, ja que Baqueira Beret compta amb una nova pista vermella: Eth Coret. Té la seva sortida des de la inferior del Tq. Baciver i arriba fins a Orri. Amb una longitud 1.496m, permet una còmoda connexió de la zona de Baciver amb Orri i unes vistes espectaculars a la Cara Nord de Baqueira.

Per a més informació: www.baqueira.es