L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu arriba a la seva data oficial d’obertura amb 158 km de pistes trepitjades, el que suposa gairebé la totalitat de les seves instal·lacions i serveis en marxa a partir del dissabte 30 de novembre.

Els esports d’hivern podran viure Baqueira Beret en el seu maxim esplendor a partir del dissabte 30 de novembre. Les copioses nevades d’aquest mes i el fred imperant han acumulat fins a 90 cm de neu a cotes altes permetent l’àmplia obertura de la gran majoria de pistes, remuntadors, serveis i locals de restauració a les 4 àrees de Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver.

L’estació va inaugurar temporada el dia 23 amb l’obertura de l’àrea de Baqueira, anticipant-se així una setmana al seu calendari oficial, i dissabte que ve 30 es posarà en marxa la pràctica totalitat del domini esquiable amb 158 quilòmetres de traçats (d’un total de 162 km) i 107 pistes (del total de 112). Als 10 remuntadors que es van posar en funcionament el passat cap de setmana, se’ls sumaran els 26 restants. Un total de 36 remuntadors que permetran una gran fluïdesa als esquiadors i snowboarders donant accés a un domini esquiable de 2.273 Ha.

A l’iniciar-se la temporada és bàsic tenir el material en bon estat i per això s’imposa una bona revisió o bé la renovació de la mateixa. Al Baqueira Store de les Galeries de Ruda i en els 5 locals Ski Service repartits per tota l’estació és possible solucionar de manera ràpida i efectiva qualsevol qüestió relativa al material d’esquí i snowboarder i fins i tot de disciplines com el telemark, esquí de fons o de muntanya.

No obstant això, Baqueira Beret és molt més que una estació d’esports d’hivern. L’àmplia oferta culinària dóna fe d’això, ja que es pot gaudir de 25 establiments entre bars, restaurants i cafeteries, dels quals 5 són temàtics i destil·len originalitat. Les principals novetats en aquest àmbit són l’ampliació del Moët Winter Lounge, la completa remodelació de la Cafeteria 2.200 i els canvis radicals en l’exitós Baqueira Bar 1.500, que experimenta millores a l’interior, a la terrassa i fins tot a les activitats que es realitzaran en ell a l’acabar la jornada d’esquí, com concerts o sessions de DJ.

Destacar també la renovació total d’una de les ales de l’Hotel Montarto dins d’un pla integral de modernització en aquest icònic establiment a peu de pistes. I com l’oci no té edat, fins i tot els més petits podran gaudir d’una jornada a Baqueira Beret gràcies als 4 parcs infantils de neu repartits per l’estació.

Estaran obertes les taquilles dels diferents punts d’entrada de l’estació i pel que fa al transport i accessos, quedaran oberts als 7 aparcaments, donant cabuda a un màxim de 5.040 vehicles, així com el servei de gua-gua que s’ofereix a la cota 1500 de l’estació.

A partir del dissabte 30 de novembre, l’estació aplicarà el preu oficial de tarifa de 54,50 € / dia adults i 36 € / dia infantil. A més, el nou forfet BaqueiraPASS ofereix a l’usuari una major comoditat a través de la personalització de productes i serveis segons els seus interessos.

Més informació: www.baqueira.es