Baqueira Beret preveu obrir la totalitat del seu domini esquiable. Les nevades dels últims dies han deixat les millors condicions de neu permetent oferir aquest pont de desembre, si la meteorologia ho permet, els 162 km de pistes i els 36 remuntadors dels quals disposa l’Estació.

L’Estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu encara d’aquesta manera un inici del pont amb gran optimisme amb tot el domini obert i tots els serveis en marxa.

Baqueira, Beret, Baciver i Bonaigua són les 4 zones que formen l’Estació i que està previst que estiguin en ple funcionament a partir del dissabte 4 de desembre. Amb gruixos de 80 a 115 cm de neu qualitat pols estan assegurades les bones condicions perquè els amants de l’esquí i el surf de neu que a més podran gaudir de tots els serveis de restauració i de lloguer i venda de material.

El pont és per a molts esquiadors el tret de sortida de la nova temporada i per a ells els centres de Ski Service i BaqueiraStore treballen al màxim per a facilitar-los l’equipament que més s’ajusta a les seves necessitats tant de compra com de lloguer. A més els més assidus a l’Estació disposen d’armaris a peu de pistes per a deixar el material i poder accedir de la manera més còmoda.

Enguany els establiments gastronòmics Cinc Jotes, Baqueira Bar 1500 i Moët Winter Lounge fan un pas més per al confort dels seus clients estrenant para-sols calefactables per a fer l’estada dels usuaris més agradable sense importar les condicions meteorològiques.

Activitats
En quant a activitats per a aquesta setmana de pont, destacar la música en directe al Moët Winter Lounge i a Baqueira Bar 1500 amb els deejays Luca Feller i Couscous.

A nivell esportiu, la clàssica Audi Salomon Quest Challenge el dimarts 7 de desembre celebrarà la seva setena edició. Es tracta d’una divertida competició especialment dissenyada per a gaudir d’una experiència inoblidable en la neu acompanyat de la família o amics. Es pot realitzar en equips de 3 persones en 4 categories: Challenge, Snow Challenge, Familiar o Club. Es disputarà un gegant en una pista habilitada per a l’ocasió, un descens de boardercross, un divertit banked eslàlom i una baixada freeride. Cada equip disposarà de 3,5 h per a aconseguir la màxima puntuació superant les proves al llarg de Baqueira Beret.
Més informació a www.audisalomonquestchallenge.com

BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET
Els esquiadors i snowboarders que vulguin gaudir de l’Estació podran adquirir el seu forfet de manera en línia a través de la recàrrega dels suports BaqueiraPASS i BaqueiraTICKET. La compra de forfets es poden realitzar a través de la web o app de Baqueira Beret.

Per a aquells que no disposin de suport podran comprar a compte uns dies d’esquí i vincular la recàrrega a un suport BaqueiraTICKET quan disposin d’ell. Aquest suport pot adquirir-se de manera gratuïta en els punts d’informació de l’Estació, així com en hotels de les dues Valls (Vall d’Aran i Valls d’Àneu) i altres punts col·laboradors.

App Baqueira Beret
L’aplicació per a dispositius mòbils de Baqueira Beret estarà disponible per a la recàrrega massiva dels suports BaqueiraTICKET a través del lector Qr integrat i que permet recarregar diversos suports ràpidament.

A més es podrà trobar la integració de l’àrea privada BaqueiraPASS, per a realitzar les recàrregues més còmodament, a més de gestionar l’àrea privada des de la pròpia aplicació.

L’aplicació renova el seu disseny, millorant la usabilitat, adaptant-lo a les necessitats dels usuaris i per a una millor navegació.

Baqueira Beret ha millorat la usabilitat de la central de reserves en línia www.viajes.baqueira.es facilitant la compra d’unes vacances que garanteixen el millor preu tant en pistes com fora d’elles.