A tothom li agrada gaudir de l’estiu i la tranquil·litat de les vacances que permet el temps necessari per fer plans d’hivern. Per això, Baqueira Beret posa a la venda aquest agost a través de la web www.baqueira.es/ca el forfet de temporada 2023-2024 a preus especials i amb nombrosos avantatges. A més, la central de reserves ja està plenament operativa per reservar allotjament i altres serveis per als mesos d’hivern a la Val d’Aran i les Valls d’Àneu al millor preu garantit

Baqueira Beret brinda l’oportunitat d’optimitzar l’hivern amb la venda anticipada en línia del forfet de la temporada 2023-2024. Aquesta oferta especial permet als esquiadors i snowboarders endinsar-se en l’esperit hivernal a preus exclusius. La recàrrega del BaqueiraPASS durant aquest estiu permet un estalvi, ja que està a la venda per 1.150 € davant dels 1.250 € de tarifa general publicada per a adults. S’apliquen descomptes equivalents per als BaqueiraPASS destinats al públic juvenil per un preu de 1.000 € (1.100 € de tarifa) i infantil per 700 € (750 € de tarifa). Aquesta promoció estarà disponible fins a l’1 de novembre del 2023.

Està previst que la temporada d’hivern a Baqueira Beret s’iniciï el 25 de novembre i s’acabi el 7 d’abril, sempre que les condicions ho permetin. Aquells que aprofitin la venda anticipada tindran avantatges més enllà de la tarifa especial. El BaqueiraPASS permet la recàrrega en línia tant el passi del titular com el dels seus familiars, i fins i tot amics, per la qual cosa els tràmits es poden realitzar d’una manera pràctica i directa per una sola persona i permeten la gestió directa de la facturació.

De cara a l’hivern vinent, l’estació té preparades emocionants novetats amb millores a les instal·lacions i serveis per oferir una experiència de qualitat als visitants de Baqueira Beret

Amb el BaqueiraPASS ja actiu hi ha la possibilitat de reservar als restaurants, l’accés a l’Audi Ski Kronos i al Ski Tracker per consultar els dies que s’ha esquiat durant la temporada, així com estar informats en tot moment de les notícies i esdeveniments de l’estació.Si es fa la recàrrega de temporada durant juliol o agost, el client podrà utilitzar el seu forfet també durant aquest estiu 2023 per pujar als remuntadors TSD Clòt der Os i TSD Bosque que faciliten l’accés a senders a peu i circuits BTT. Així mateix, els que disposen del forfet de la temporada passada poden fer servir els remuntadors també aquest estiu.


Reserva de vacances d’estiu i hivern

Encara queda molt estiu per gaudir d’unes vacances intenses al Pirineu de Lleida amb dues valls úniques com són la Val d’Aran i les Valls d’Àneu. Els remuntadors i els serveis de restauració i activitats estan a ple funcionament els mesos d’estiu. Amb una àmplia oferta d’opcions d’oci i entreteniment, Baqueira és la destinació perfecta per a tota la família, amb activitats per a tots els gustos i edats, per la qual cosa també es poden fer reserves d’allotjament i activitats a través del web de l’estació.

De cara a l’hivern vinent, l’estació té preparades emocionants novetats amb millores a les instal·lacions i serveis per oferir una experiència de qualitat als visitants de Baqueira Beret. Per a una experiència completa a través del web oficial de l’estació s’ofereixen avantatges únics per a les vacances d’esquí. Mitjançant la plataforma en línia els esquiadors i snowboarders poden reservar l’allotjament que millor s’adapta a les seves necessitats, amb una àmplia selecció d’hotels, apartaments i cases de lloguer. Les reserves realitzades a través de l’agència oficial tenen avantatges addicionals, com l’accés gratuït al pàrquing del Telecabina i el lliurament exprés dels forfets i la documentació de la reserva a la recepció de l’allotjament.

La plataforma de reserves en línia també ofereix altres serveis, com el lloguer d’equipament d’esquí, surf de neu i altres modalitats. Els esquiadors poden recollir l’equipament a diversos centres Ski Service a peu de pistes: Baqueira 1500-Hotel Montarto, Ruda, Beret, Bosc i Bonaigua. Es pot tornar el material a qualsevol d’ells per a la major comoditat de l’esquiador. Fins i tot es pot llogar una taquilla per deixar el material a peu de pista i no carregar-lo fins a l’hotel.

A més, les classes d’esquí o surf de neu a Baqueira i Beret, així com la gestió dels parcs infantils Baqueira SnowCAMP, també estan disponibles a través de la plataforma de reserves en línia.

Estiu i hivern són molt presents en www.baqueira.es/ca per facilitar al màxim les vacances a la Val d’Aran i Valls d’Àneu.