L’estació de la Val d’Aran i Valls d’Àneu augmentarà el domini esquiable, si les condicions meteorològiques i sanitàries ho permeten, fins als 90 km a partir del dia 27 de Març coincidint amb l’inici de la Setmana Santa. Es posarà en funcionament parcialment la zona de Beret que se sumarà a l’obertura de Bonaigua a Sant Josep i a l’àrea de Baqueira, en funcionament durant tot l’hivern.

Amb aquesta ampliació estaran obertes 68 pistes i 22 remuntadors buscant assegurar la màxima amplitud per a continuar garantint la distància social i alhora augmentat el percentatge d’aforament d’esquiadors i snowboarders sempre aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. L’Estació, segons estava ja previst en el calendari, donarà per acabada la temporada el dilluns 5 d’abril.

En la recta final de temporada l’Estació té previst afegir a la seva oferta 18 traçats a Beret i els remuntadors TSD Jesús Serra, TSD Dera Reina, TSD Blanhiblar, TQ Costarjas i TQ Fernández Ochoa ampliant en 29 km esquiables aquesta àrea el que se sumaran als ja disponibles a Bonaigua des del 18 de març i als oberts durant tot l’hivern a Baqueira aconseguint un total de 90 km,

Aforament i mesures sanitàries

Durant aquestes últimes setmanes de temporada l’Estació gestionarà els màxims de capacitat que s’adaptaran a les regulacions i l’operativa de cada moment tant en els remuntadors com en la restauració i altres serveis com els lloguers de material. Recordar que en tot moment s’ha de seguir la reglamentació bàsica de seguretat sanitària com l’ús de les mascaretes en remuntadors i distància de seguretat en cues, entre altres mesures.

Més informació sobre aquest tema a http://www.baqueira.es/actualidad/covid19/

El nombre de forfets a la venda es limitarà en funció de diversos factors com són el pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l’històric de visites, entre altres. D’aquesta manera, es podrà estimar el nombre d’esquiadors a acomodar amb un distanciament físic segur.

Amb l’objectiu de gaudir al màxim de la muntanya i tenir assegurat l’accés, es recomana comprar el forfet en línia. D’aquesta manera, tenen garantit l’accés els posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (tarifa general) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament en línia. A les taquilles exclusivament es podran adquirir forfets especials com baby, sènior, passeig, tarda i també seran punt de recollida del suport BaqueiraTICKET. Finalment, tindran garantia d’accés a l’Estació els clients que hagin contractat la seva estada i forfets amb Viajes Baqueira a www.viajes.baqueira.es

Restauració i altres serveis

Pel que respecta a la restauració a l’Estació, funcionarà però amb limitacions i aforament controlat. Amb la zona de Beret oberta al públic es donarà servei en el bar i el Pàrrec Audeth. No obstant això, la major part de l’oferta seguirà concentrada a la zona de Baqueira. A 1800 el Restaurant i la terrassa Bosque han estat oberts tota la temporada. A la base està també en marxa el Baqueira Bar 1500. A Orri també estarà obert el Moët Winter Lounge. A Bonaigua, seguirà obert el Refugi San Miguel. Els horaris de la restauració de l’Estació estan subjectes a la normativa sanitària de les autoritats pel que en principi podran estar en funcionament durant tota la jornada d’esquí, sempre que no es decreti el contrari.

L’Hotel Montarto i el WineBar by Viña Pomal continuaran oberts fins a final de temporada adaptant els seus serveis a les mesures sanitàries que s’apliquen en tota l’Estació. En quant a les botigues i lloguers, el local de Baqueira Store està a ple rendiment, amb limitacions d’aforament, igual que el lloguer de Ski Service situat a 1500. El servei de guarda-esquís a la cota 1800 també està obert.

Baqueira posa a la disposició dels clients la recàrrega en línia dels citats suports perquè puguin assegurar les seves vacances en cas de restriccions d’aforament a pistes.

L’Estació informarà diàriament a través de la seva pàgina web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates. Per a més informació de la recàrrega online: http://bit.ly/ForfaitsOnlineBaqueira