El Balneari de Panticosa, destinació turística situada al bell mig del Pirineu d’Osca, a més d’enfocar-se en la millora dels seus serveis i instal·lacions, aposta decididament per la tecnologia i la digitalització. Fa pocs dies, a la fira de turisme FITUR, i més concretament a la taula de debat organitzada a Fiturtech sobre “Tendències que marcaran el futur del sector hoteler”, es va parlar de digitalitzar l’experiència del client abans, durant i després del viatge.

El Balneari de Panticosa, conscient d’aquesta realitat debatuda a Madrid, ha fet un pas important i excepcional, amb la incorporació d?aquesta càmera d’alta definició, que emetrà imatges en directe les 24 hores del dia, els 365 dies de l?any.

El Balneari de Panticosa ha arribat a un acord amb l’empresa austríaca Feratel, líder en la implantació de càmeres en directe amb panoràmiques de 360 ​​graus i imatges d’alta resolució, que distribueix per diversos canals.

Michael Lercher, responsable de Feratel a la Península Ibèrica, comentava: “les imatges es poden veure en línia i en smartphones a través de les pàgines web de les destinacions i altres portals, SmartTV, Smartwatch, assistents intel·ligents com Amazon Alexa, etc. Més de 400 destins turístics i estacions d’esquí a tot Europa aposten per aquesta eina de comunicació. La raó és molt clara: una imatge diu més que mil paraules”.

També són milers els testimonis de visitants que destaquen la bellesa de l´entorn del Balneari de Panticosa. Per això, els responsables del complex han arribat a la conclusió que un entorn tan màgic s’havia de compartir. Després d’un intens any amb alts i baixos a causa de la pandèmia, s’ha decidit incorporar aquesta tecnologia amb l’objectiu, entre molts d’altres, d’incrementar el trànsit a la web de la destinació, www.panticosa.com, i, així, augmentar també les visites al complex.

L’equip de Màrqueting del Balneari de Panticosa ha preparat una campanya específica per promocionar l’activació d’aquesta nova càmera 360 a la web del complex, amb l’enviament d’aquesta nota de premsa, un newsletter dirigit a clients ia través de les xarxes socials .