Per fi. Les estacions catalanes d’esquí han pogut inaugurar aquest dilluns la seva temporada i la resposta dels esquiadors ha estat satisfactòria, beneficiant-se de bona neu i de la màxima seguretat davant la pandèmia de la Covid-19, ja que recordem que els centres hivernals han aplicat una sèrie de mesures per evitar qualsevol mena de contagi.

AIXÍ S’HA D’ESQUIAR EN ÈPOCA DE COVID-19

Aixi, els forfets per a poder esquiar no es poden comprar com es feia fins ara a les pròpies estacions, sinó que s’ha de fer a través de les seves pàgines web, estalviant així les cues. D’avui i fins divendres, donada la fase 2 de les restriccions en les que ens trobem, a les estacions s’hi poden acostar esquiadors de fora de la província, mentre que el cap de setmana només ho podran fer els aficionats de la comarca.

Les estacions han anat obrint les seves pistes i serveis de forma esglaonada, i segons ha informat TV3 Masella ha comptat amb la presència de 1.496 esquiadors, tres cops més del que per exemple hi havia a La Molina.

Tanmateix, recordar que, per exemple, les estacions del Pirineu aragonès, les andorrana i les estacions franceses encara no han obert les seves instal.lacions.

Recordem també que les estacions d’esquí nòrdic catalanes han començat avui la seva temporada, en el que sense cap mena de dubte és una altra gran notícia.