El freerider aranès afrontarà les properes setmanes el seu primer gran repte en altura gràcies al suport de The North Face

Aymar Navarro reprèn la seva activitat com a esquiador professional amb magnificència. Després de la sentida retirada del Freeride World Tour a la prova de Baqueira Beret de l’hivern passat per centrar-se en projectes d’enregistrament, l’esquiador aranès afronta el primer gran repte d’altura amb una expedició a l’Himàlaia de la mà de The North Face.

Ha estat el mateix Aymar qui ha revelat el destí de la seva imminent aventura a través de les seves xarxes socials, marcant el Nepal com la propera parada en un viatge que el portarà a la Meca de l’alpinisme de gran altura.

“Estic molt feliç per poder complir aquest somni i per fer aquest pas en la meva cursa esportiva. Hi ha moltes hores de feina i d’entrenament, però estic més motivat que mai.

Gràcies a The North Face per aquesta oportunitat i per deixar-me seguir somiant.”

Els detalls del repte a què s’afrontarà Aymar encara no han estat desvetllats, però podem veure que al seu equipatge no hi falten els esquís i el material d’alta muntanya. Encara s’ha de descobrir quin serà l’objectiu, qui compondrà l’expedició i quin projecte hi ha darrere d’aquesta primera aventura a l’Himàlaia per al freerider aranès, informació que serà feta pública al llarg de les properes setmanes.