Després del revés sofert en l’etapa de Baquèira Beret, l’objectiu de l’atleta de RSM Spain Aymar Navarro és fer una bona actuació en la segona etapa del FWT, que se celebrarà en l’estació andorrana d’Ordino-Arcalís.

“Després d’una caiguda així, cal tornar a esquiar fort per a no perdre la confiança. El més important és posar-se els esquís al més aviat possible”.

L’aranès està tranquil, era el seu debut a casa i va jugar el paper que havia de jugar com a amfitrió. Va buscar una línia amb la qual se sentia còmode i va anar per totes. En aquesta ocasió la sort no va estar del seu costat, però afortunadament la caiguda no va tenir conseqüències greus.

Després d’una caiguda així, cal tornar a esquiar fort per a no perdre la confiança

Ha tingut pocs dies de recuperació, i així i tot es mostra optimista com sempre. L’atleta de RSM Spain ha fet una mica de neteja mental, ha analitzat i filtrat tot el que va passar, eliminant les coses negatives i quedant-se només amb les positives per a poder tornar amb força. “Després d’una caiguda així, cal tornar a esquiar fort per a no perdre la confiança. El més important és posar-se els esquís al més aviat possible”, explica Navarro.

Tinc el genoll una mica tocat- reconeix Aymar – i haurem de provar per a veure com es comporta esquiant i després d’esquiar

Físicament, el rider es troba bé, encara que després de la caiguda es ressent del genoll. “Tinc el genoll una mica tocat- reconeix Aymar – i haurem de provar per a veure com es comporta esquiant i després d’esquiar. Estem ja de tornada amb els esquís posats i, el més rellevant, amb ganes de competir”.

La prova d’Ordino-Arcalís, una de les preferides de l’atleta de RSM, es disputarà en la finestra meteorològica que va des d’aquest mateix cap de setmana fins al 5 de febrer. Aymar guarda molt bons records d’aquesta estació on en el 2017 va aconseguir pujar al podi en aconseguir un tercer lloc amb un descens espectacular. Després del cop de Baqueira Beret el seu repte és intentar compensar aquest inesperat inici amb una bona actuació en l’etapa andorrana.