Canadà serà de el 6 a el 12 de febrer capital mundial del freeride amb la celebració d’una de les cinc proves del ‘Freeride World Tour‘, la Champions League de l’esquí fora pista en què prenen part els millors atletes de l’món. I entre ells, un espanyol, Aymar Navarro, que es troba ja Kicking Horse Golden BC, seu la prova.

El que és el primer esquiador nacional que forma part d’aquest circuit, es va estrenar aquest curs amb un Top c10 a la primera cita disputada al Japó i espera poder estar entre els millors al Canadà. “Arribo a Canadà amb ganes després de el bon resultat al Japó. Estic esquiant amb molta confiança aquest any. Els 4-5 dies que he estat a la Vall d’Aran he aprofitat per entrenar i desconnectar una mica de la competició gaudint de bons moments amb la família i amics, així que torno a viatjar amb moltes ganes i motivat “, explica Navarro que coneix molt bé les característiques dels descensos de la prova de Kicking Horse: “la coneixem bé, després d’haver competit dos anys seguits a la mateixa zona. Aquest any, per això, buscaré nova línia o modificar la de l’any passat depenent de les condicions que ens trobem a la muntanya. Encara no hem pogut veure la zona de competició, així que tinc ganes de pujar i veure com està. Pel que ens diuen els locals i he pogut veure aquestes últimes setmanes, la temporada aquí al Canadà està sent bona així que espero les condicions siguin favorables. Fins que no esquia i vegi com està la cara de competició no prendré una decisió final. Per als pròxims dies espero resoldre aquests dubtes, esquiar tot el que pugui i preparar-me per donar el millor de mi mateix quan ens confirmin el dia de competició “, assegura.

Freeride World Tour
El Freeride World Tour proposa aquesta temporada cinc proves en tres continents, culminant una vegada més en la llegendària cara del Bec des Rosses (a Suïssa), que celebrarà aquest any 25 edicions del Verbier Xtreme i a què només accediran els 12 millors classificats de l’circuit .

FREERIDE WORLD TOUR 2020 – CALENDARI
1. Hakuba, Japó – Aymar Navarro 9è classificat
2. Kicking Horse Golden BC, Canadà – de el 6 a el 12 de febrer de 2020
3. Ordino Arcalís, Andorra – de el 28 de febrer a el 4 de març de 2020
4. Fieberbrunn, Àustria-de el 7 a el 13 de març de 2020
5. The Grand Finale (Verbier, Suïssa) – de l’28 de març a el 5 d’abril de 2020