Sembla que va ser ahir, però Aymar Navarro porta ja set temporades defensant els colors d’Atomic en les millors competicions de freeride. El rider de la Vall d’Aran acaba de renovar tres anys més per la firma de Altenmarkt (Àustria) després d’una gran temporada i ja compta les hores per tornar a posar els esquís i confirmar les grans sensacions que va deixar passat hivern.

Aymar, portes ja set anys amb Atomic, què balanços fas d’aquests anys?
Es podria dir que hem crescut junts. Atomic ha estat un pilar molt important en la meva carrera esportiva i així ho segueixen demostrant apostant per mi amb aquesta renovació.

Com valores aquesta renovació?
La valoració, com et pots imaginar és molt, molt positiva de poder seguir lligat a Atomic, ja que des que vaig començar en el freeride hem anat de la mà. Així que ara, amb aquests tres anys més, em demostren la gran confiança que tenen posada en mi.

Què valores més d’aquesta renovació?
El que més valoro com he comentat anteriorment és la gran confiança que han dipositat en mi. No és fàcil ser espanyol i que marques tan punteres en el món de la neu i amb tanta història com Atomic apostin per un esportista d’aquesta manera.

En quins aspectes et fixes més a l’hora de negociar amb una marca, en aquest cas Atomic?
Jo el que demano sempre és que hi hagi confiança mútua, i tant des d’Espanya com des d’Àustria m’han tractat com un més de la família Atomic des del minut un, i mai m’ha faltat res. Com a anècdota el dia que se m’ha uns esquís a Xile en plena gravació del projecte i que en tres dies tinguis uns nous enviats des de la fàbrica d’Àustria. Això poques marques són capaços de fer-ho.

“L’OBJECTIU LA TEMPORADA QUE ÉS EL DE GAUDIR”


¿S’inclou sou o només material? Perquè, ¿et consideres ben pagat?
A hores d’ara no podria viure només de material, també s’inclouen sous i clàusules. Si em considero ben pagat?, no crec que sigui d’interès, jo estic content si no no hagués renovat (somriu).

Què esquís, botes, material en definitiva vas a portar aquesta propera temporada?
Portaré novament els esquís Backland 107 i 117, combinant-los amb els Vantage 107. Aquests són els esquís amb els que porto esquiant tots aquests anys i no els vull canviar per res. Pel que fa a les botes, calçaré les Hawx Ultra XTD 130 i les RedSter 130.

Què estàs fent aquests dies, he vist que bici de muntanya?
Sí, és un esport que cada em té més enganxat i que serveix per mantenir la forma. Sense estar tot el dia al gimnàs. És massa avorrit, és millor anar combinant els esports.

Tens ja decidit si vas a anar a Sud-amèrica un cop més aquest estiu i seguiràs amb el projecte ‘Southlines’?
Encara que sembli mentida, encara no tinc 100% tancat l’estiu, en els pròximes setmanes prengués la decisió definitiva.

I, saps el calendari que faràs la propera temporada?
No tinc ni l’estiu …, així que la temporada d’hivern d’aquí encara menys jajajaja, encara ens han de passar el calendari del Freeride World Tour.

Què vas prioritzar? Objectiu? Sents la pressió?
Prioritzaré el que més em motivi i això ho sabré quan arribi el moment. Objectiu: gaudir. Pressió? Cap.