El calendari del Freeride World Tour arriba al seu equador aquesta setmana amb la celebració d’una de les proves més emblemàtiques, la qual es disputa a Ordino-Arcalís Andorra, d’el 28 de febrer a el 4 de març de 2020. Una cita molt especial per Aymar Navarro, que torna a la competició de l’especialitat més exigent de l’món amb l’ambició de tornar a col·locar-se entre els deu primers classificats.

Després d’aconseguir una novena plaça al Japó, primera cita de l’FWT, i després de patir una caiguda a Canadà, segona prova, Navarro es troba ja explorant les neus andorranes amb més motivació que mai. “Després de la caiguda del Canadà torno amb més ganes encara de poder competir a Andorra. Se m’ha quedat una espina clavada perquè aquest any tinc molta confiança en el meu esquí i em sento capaç d’estar a dalt en totes les competicions. Des que he tornat a Europa m’he esforçat a poder recuperar el cos, treballant tots els dies amb el fisioterapeuta i entrenant per enfortir el turmell i les lumbars que em van quedar adolorits després del cop a Kicking Horse “, ha explicat.

I és que esquiador aranès sap que aquests dies competirà acompanyat pel públic local, en una cita que se celebra a Ordino “que per a mi és la meva segona casa i per això les proves de l’mundial a Arcalís sempre són especials per a mi. Aquest any sembla que les condicions de neu no van a ser les millors, però el terreny i la neu serà la mateixa per a tots així que no hi ha excusa que valgui”.

Freeride World Tour
El Freeride World Tour proposa aquesta temporada cinc proves en tres continents, culminant una vegada més en la llegendària cara del Bec des Rosses (a Suïssa), que celebrarà aquest any 25 edicions del Verbier Xtreme i a què només accediran els 12 millors classificats de l’circuit .

Una presència al FWT andorrà es suma a la de la rider de Reus Núria Castán.