El curtmetratge “SHIFTING” by Protest ha debutat a l’European Outdoor Film Tour 2023-2024, prometent una immensa emoció i inspiració per als apassionats de l’aventura

Protagonitzada pel rider, Camille Armand, aquest film mostra com el jove de 30 anys deixa enrere el freeride per tornar als Alps de Lyngen a Noruega.

“Estic emocionadíssim per l’estrena de ‘SHIFTING’ a l’EOFT”, va dir Camille Armand. “Aquesta pel·lícula captura un capítol especial de la meva vida, i és un honor compartir-lo amb la comunitat d’aventurers de l’outdoor. L’EOFT és la plataforma perfecta per connectar amb companys i inspirar-los a perseguir els somnis”.

Camille Armand és famós per les seves increïbles habilitats al surf de neu, on combina força i elegància. Es va fer molt conegut quan va quedar en segon lloc al Freeride World Tour el 2022, competint contra els millors snowboarders de tot el món.

La pel·lícula ‘SHIFTING’ s’endinsa a la vida de Camille amb més detall. Es pot veure com aquest fenomen de 30 anys es pren un descans de la competició professional i sorprèn tothom amb un retorn inesperat als impressionants Alps de Lyngen. “SHIFTING”, dirigida per Antoine Frioux, és un regal visual que mostra el talent excepcional de Camille a la neu.

Sobre l’European Outdoor Film Tour

L’European Outdoor Film Tour (EOFT) és el festival de cinema d’outdoor més gran d’Europa. Ha captivat l’audiència amb les pel·lícules més destacades sobre aventura a l’aire lliure des del 2001.

El festival viatja a través de nombrosos països europeus cada tardor i hivern. Presenta un programa de dues hores que porta els espectadors a gaudir amb les aventures de valents protagonistes que desafien els límits del senderisme, escalada, ciclisme de muntanya, caiac, parapent, esquí, surf de neu i més.

Després de la seva estrena a Alemanya l’11 d’octubre del 2023 a l’Alte Kongresshalle de Munic, el programa compta amb més de 350 presentacions a nou països. Per conèixer les dates, horaris i ubicacions específics, visiteu la web oficial.

SOBRE PROTEST
Així és: Holanda. Un dels llocs més plans del món. Llar de cinc turons i catorze onades exactes. Així és: expliquem la quantitat de turons i onades i vam dir: “Al diable amb la lògica, a l’infern amb els obstacles: fem el que estimem”. Des del primer dia, hem treballat per fer del món un món millor. Fem això dissenyant roba esportiva moderna i funcional a un preu assequible tant per a esquiadors com a surfistes. L’objectiu és divertir-te sobre una taula. Les nostres peces estan confeccionades per seguir el teu ritme i el que et proposis, però també per veure’t bé