Audi trasllada l’eficient tecnologia d’il·luminació LED que utilitza en els seus vehicles a les pistes d’esquí. En l‘e-tron Ski Night, que va tenir lloc el passat 28 de desembre a Baqueira Beret, més de 400 esquiadors van participar en un descens nocturn utilitzant bastons especials equipats amb llums LED, il·luminant així una nit màgica que va tenir a l’Audi i-tron com un dels principals protagonistes.

Audi és líder en tecnologies d’il·luminació aplicades a l’automòbil. Com a element clau en la recerca d’un disseny inconfusible i a el mateix temps aprofitant els seus avantatges quant a baix consum i durada, la marca dels quatre cèrcols va utilitzar per primera vegada les llums diürnes LED en l’Audi A8 W12 en l’any 2004. en l’actualitat Audi ofereix diferents tecnologies d’il·luminació en els seus vehicles de sèrie, que combinen alta eficiència i màxima seguretat activa: des dels fars LED i matrix LED als fars HD matrix làser, així com els innovadors grups òptics darreres OLED o els nous fars matrix LED digitals, estrenats recentment en primícia per l’Audi i-tron Sportback.

L’Audi i-tron, el primer vehicle elèctric de la marca dels quatre cèrcols, equipa de sèrie fars LED amb preparació per al servei “Function on Demand”, que permet una actualització posterior a la compra a la tecnologia superior matrix LED. I el SUV elèctric d’Audi, al costat de la seva tecnologia d’il·luminació, va ser un dels protagonistes destacats de l’esdeveniment i-tron Ski Night organitzat per la marca dels quatre cèrcols, que va tenir lloc el passat 28 de desembre a l’estació d’esquí de Baqueira Beret.

L’e-tron Ski Night va traslladar la tecnologia dels fars LED d’Audi a les pistes d’esquí, il·luminant la nit en un divertit esdeveniment amb esperit sostenible. Per primera vegada, més de 400 esquiadors abillats amb uns bastons d’esquí equipats amb llums LED van fer brillar més
que mai les pistes de l’estació situada a la Vall d’Aran. En aquest descens històric de més de 5 quilòmetres i 1000 metres de desnivell, des d’un dels punts més alts de l’estació, els participants van seguir l’estela de quatre esquiadors equipats amb vestits complets il·luminats amb llums LED, que van exercir de guies. En l’esdeveniment, que va començar a les 17: 00h i es perllongar fins a les 21: 00h, van prendre part freestylers i esquiadors professionals de la mà de la marca Salomon, així com al voltant de 50 tècnics de l’organització. els participants van arribar a al Cap de Baqueira a l’començar el crepuscle i van poder gaudir d’una espectacular posta de sol des d’un dels punts més alts de l’estació, a 2500 metres, des d’on van iniciar el descens il·luminat les pistes i creant un sensacional paisatge de llum i màgia fins arribar a la base. Allà és esperava una festa amb música en directe, presidida per l’Audi i-tron.

L’e-tron Ski Night, que va concloure amb un ambient immillorable, s’ha convertit en una imatge nocturna que es recordarà durant molt de temps a la Vall d’Aran.