La primera prova de la innovadora competició lúdica per equips s’ha disputat el 14 de gener a l’estació de la Vall d’Aran. L’esdeveniment va comptar amb la participació de la surfista Garazi Sánchez, el biker Adolf Silva, el ciclista Samuel Sánchez i el presentador Jorge Fernández. Ja estan obertes les inscripcions per a la segona edició, que tindrà lloc el 25 de març a Sierra Nevada

Els amants de la neu han tornat a gaudir d’una nova edició de l’Audi Salomon Quest Challenge, la divertida i desafiant competició multidisciplinària per equips que ha celebrat la primera cita d’aquesta temporada el passat dissabte 14 de gener a l’estació d’esquí de Baqueira Beret, amb 431 inscrits i la participació de personalitats del món de l’esport i entreteniment.

La primera prova de l‘Audi Salomon Quest Challenge 2023 va reunir el 14 de gener passat a Baqueira Beret 431 participants dividits en 155 equips, que van omplir les pistes de l’estació aranesa en una jornada inoblidable carregada de desafiaments i diversió, per gaudir de la competició més emblemàtica de lhivern. Aquest esdeveniment suposa el tret de sortida per a totes les activitats relacionades amb la neu que Audi celebrarà les properes setmanes tant a Baqueira Beret com a Sierra Nevada, on la marca és patrocinador oficial des de fa anys.

L’Audi Salomon Quest Challenge es disputa per equips, formats per tres integrants que han d’elaborar la seva pròpia estratègia per superar una sèrie de reptes

L’Audi Salomon Quest Challenge es disputa per equips, formats per tres integrants que han d’elaborar la seva pròpia estratègia per superar una sèrie de reptes dissenyats amb un únic objectiu: passar-ho bé amb la família o els amics en un ambient d’esport i natura, independentment nivell d’esquí dels participants.

Els equips poden inscriure’s en alguna de les quatre categories disponibles: Challenge o SNOW Challenge (amb taula de surf de neu), integrats per tres persones majors de 16 anys i almenys una major d’edat; Familiar, formats per almenys un integrant entre 6 i 16 anys i un de més gran; i modalitat de Clubs, per a socis de clubs d’esquí.

Els equips disposen d’un temps màxim de quatre hores per aconseguir la màxima puntuació possible a les proves de què consta l’espectacular circuit que recorre l’estació d’esquí, dissenyades per a tots els nivells i estils. Entre elles hi ha un eslàlom gegant, un descens freeride fora de pista, el quilòmetre llançat, el descens skicross en equip o l’emocionant Banked eslàlom. A més, els participants poden sumar punts extra localitzant una sèrie de balises amagades durant el recorregut.

Els models d’Audi, que ha renovat recentment el seu acord de patrocini amb Baqueira Beret van ser una vegada més protagonistes d’un cap de setmana ple d’emoció

Entre els inscrits en aquesta primera prova de la temporada també van acceptar el desafiament de l’Audi Salomon Quest personalitats del món de l’esport i l’entreteniment com la surfista Garazi Sánchez, el biker especialista a freestyle Adolf Silva, el ciclista Samuel Sánchez i el presentador de televisió Jorge Fernández.

Després de la competició, i com a tancament d’una jornada única, es va realitzar el lliurament de trofeus al Village d’Audi Salomon Quest, on els integrants dels tres primers equips classificats a cada categoria van rebre el corresponent premi, a més de fer-se un sorteig de material d´esquí Salomon entre tots els participants.

Més enllà de la competició, els models d’Audi, que ha renovat recentment el seu acord de patrocini amb Baqueira Beret, han estat una vegada més protagonistes d’un cap de setmana ple d’emoció. Els aficionats als esports d’hivern que van reservar la plaça prèviament van poder viure una experiència de conducció única al volant de la gamma elèctrica d’Audi, que també va acostar l’electromobilitat a tot el públic a través de vehicles com l’Audi RS etron GT de propulsió cent per cent elèctrica, o l’Audi Q5 TFSIe amb tecnologia híbrida endollable, exposats a l’estació.

Les inscripcions per a la segona edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc el 25 de març a Sierra Nevada, ja són obertes a www.audisalomonquestchallenge.com