Audi renova per tres temporades el seu acord de patrocini amb Spainsnow. Els esportistes de la RFEDI Lucas Eguibar, Quim Salarich i Thibault Magnin seran els ambaixadors de l’electromobilitat de la marca dels quatre cèrcols. L’aposta d´Audi pels esports de neu inclou la celebració de la seva pròpia competició d´esquí alpí, l´Audi Quattro Cup així com els Campionats d´Espanya Absoluts.

Després d’una dècada de patrocini, Audi amplia per tres temporades més el compromís de col·laboració amb la SPAINSNOW per promocionar i potenciar l’esport de base. Alhora, la marca dels quatre cèrcols reforça el seu enllaç amb el món de la neu treballant amb ambaixadors de la talla de Lucas Eguibar, Quim Salarich i Thibault Magnin. Els tres esportistes de SPAINSNOW, amb una impressionant trajectòria en les respectives disciplines, seran la imatge de l’Audi Q4 e-tron, un SUV elèctric amb què comparteixen valors com l’afany de superació, la recerca de noves experiències i el respecte pel mitjà ambient.

La renovació de l’acord es va rubricar a les instal·lacions d’Audi a Sant Cugat del Vallès, en una jornada amb diferents activitats entre les quals es va fer el lliurament dels seus Audi Q4 e-tron a Quim Salarich i Thibault Magnin; Lucas Eguibar no va poder ser present a l’acte, en trobar-se participant a la Copa del Món SBX de Les 2 Alpes.

Lucas Eguibar, integrant de la Federació Espanyola i pertanyent al Movistar Snowboardcross Team, ja té experiència conduint el SUV elèctric d’Audi: “el poder de la tracció quattro elèctrica del Q4 e-tron és tan impressionant com la seva versatilitat per a ús diari. Sens dubte, un vehicle perfecte per als amants dels esports exteriors”. El donostiarra, de 28 anys, és actualment el Campió del Món de SBX a Idfre Fjall (Suècia) i Subcampió del Món individual i per equips a Sierra Nevada 17, a més d’haver estat esportista olímpic tres ocasions, en què va aconseguir dos diplomes.

Per a Quim Salarich, de 28 anys, esquiador de Spainsnow i pertanyent a La Molina Club d’Esports, “comprovar com Audi fa possible que la mobilitat sostenible i l’esportivitat vagin de la mà és tota una experiència”. L’esportista olímpic a PyeongChang 2018 i Beijing 2022, que va aconseguir un cinquè lloc a les finals de la Copa del Món de Meribel, es mostra entusiasmat amb la seva col·laboració amb Audi.

Per la seva banda, amb tan sols 22 anys, Thibault Magnin, de l’equip Movistar Freeski Team – Spainsnow, s’ha consolidat com un dels millors esquiadors a nivell internacional en la disciplina d’estil lliure, aconseguint aquesta temporada dos top10 i un top15 a les Copes del Món de Freeski Slopestyle. Per al freeskier olímpic a Beijing 2022: “l’Audi Q4 e-tron és el vehicle perfecte per seguir experimentant al volant sensacions que també ens transmet l’esquí: lliscament, control, contacte amb la natura… Contribuir a difondre els avantatges de l’electromobilitat a a través del nostre esport i amb una marca com Audi és una oportunitat única”.

La implicació d’Audi amb el món de la neu abasta des de la Copa del Món d’Esquí Alpí, el màxim exponent de la tècnica i la destresa en aquesta especialitat, que la marca dels quatre cèrcols patrocina des del 1995, fins a l’Audi quattro Cup, una competició amb sis esdeveniments dirigida a nens i nenes entre 9 i 12 anys que promou l’esquí alpí de base recorrent sis de les estacions més importants del territori nacional. A més, la marca dels quatre cèrcols continua impartint els seus tradicionals cursos de conducció Winter Audi driving experience a les estacions d’esquí de Baqueira Beret i Sierra Nevada, en què els participants poden millorar la seva tècnica i seguretat al volant en unes jornades especialment dissenyades per a experimentar la tecnologia dels models més esportius de la gamma quattro d’Audi gaudint alhora de la neu.