Més emoció que mai: la nova temporada dels cursos de conducció sobre neu i gel Winter Audi driving experience arrenca el proper 14 de gener a les estacions d’esquí de Baqueira Beret i Sierra Nevada, amb importants novetats i una oferta ampliada perquè els clients puguin millorar la seguretat al volant gaudint de la tecnologia dels vehicles Audi i d’una experiència apassionant.

Una temporada més, Audi dóna la bandera de sortida als seus cursos de conducció Winter Audi driving experience, que s’impartiran a les estacions d’esquí de Baqueira Beret i Sierra Nevada, amb importants novetats davant de les edicions anteriors. Els assistents podran gaudir d’unes emocionants jornades dissenyades per millorar la seva tècnica al volant conduint alguns dels representants de la gamma RS d’Audi, com ara l‘RS 3 Sportback, els RS 4 Avant i RS 5 Sportback, l’RS Q3 Sportback, el TT RS Coupé i l’RS e-tron GT de propulsió elèctrica, en funció de l’estació escollida.

La base dels cursos és treballar l’anticipació, l’agilitat i el temps de reacció dels participants sobre una superfície de baixa adherència com la neu

La base dels cursos és treballar l’anticipació, l’agilitat i el temps de reacció dels participants sobre una superfície de baixa adherència com la neu, millorant així la capacitat per superar els imprevistos que podem trobar a la conducció diària. Per això, l’equip de monitors professionals d’Audi ha dissenyat un curs en què, després d’una primera part teòrica, es fan diferents exercicis per aprendre a dosificar la potència de frenada i calcular la distància necessària per aturar el cotxe, controlar el balanceig i lliscament i prendre les corbes de forma correcta. Al circuit sobre gel i neu els participants comprovaran la seva evolució provant a fons la tracció quattro d’Audi i gaudint de la sensació única de conduir un potent esportiu sobre superfícies de molt baixa adherència, posant en pràctica tot allò après.

Winter Audi driving experience a Baqueira Beret
Els cursos a l’estació de la Vall d’Aran incorporen novetats importants. Els assistents no només comptaran amb un espai més exclusiu mentre s’imparteixen les classes teòriques i gaudeixen d’una jornada a la neu al renovat Audi Lodge; a més, aquesta temporada s’ha ampliat el recorregut del circuit, que ocupa gairebé el doble de superfície, i s’hi afegeix al programa el nou curs Audi Mountain driving experience. Centrat en l’aprenentatge de nocions bàsiques de seguretat per a la conducció a carreteres de muntanya, en aquest curs els participants podran posar en pràctica el que s’ha après al circuit de gel i neu als comandaments de l’Audi RS e-tron GT, el primer model RS de la marca dels quatre cèrcols amb propulsió cent per cent elèctrica. Els cursos Audi Mountain driving experience es realitzaran de forma individual els dissabtes i diumenges des del 14 de gener fins al 26 de febrer del 2023, amb un preu de 110 euros (90 euros per a clients d’Audi).

Pel que fa als cursos Winter Audi driving experience, que tindran lloc tots els caps de setmana del 14 de gener fins al 26 de febrer, el preu és de 420 euros (360 euros per a clients Audi), incloent-hi un val descompte d’un 25% a la compra de dos forfets per esquiar a l’estació, la cessió d’un equip d’esquí Salomon durant una jornada i un dinar per a una persona a Möet Winter Lounge.

Audi renova el seu acord de patrocini amb Baqueira Beret
Com a part del compromís amb el món de la neu, la marca dels quatre cèrcols també ha ampliat per tres temporades (ampliables a cinc) el seu acord de col·laboració amb l’estació de Baqueira Beret, que es va iniciar el 2013. José Miguel Aparicio, Director d’Audi Espanya, i Alex Barés, Director de Baqueira Beret S.A., van rubricar aquest acord en un acte celebrat a les instal·lacions del Concessionari Oficial Audi Superwagen, a Barcelona.

Entre les diferents accions que inclou aquesta col·laboració, a més de la gran ampliació de la superfície on està emplaçat el circuit de conducció en què s’imparteixen els cursos Winter Audi driving experience, la marca dels quatre cercles seguirà tenint presència a l’Audi quattro bar ia la pista cronometrada de l’ski Kronos.

Winter Audi driving experience a Sierra Nevada
Els cursos de l’estació d’esquí del sud d’Espanya, com a novetat aquesta temporada, també es faran els divendres per satisfer la gran acceptació i demanda. A més, s’hi incorpora una nova modalitat, el curs de conducció Audi Night Winter experience, que permetrà als assistents viure una experiència encara més desafiant: la conducció nocturna en un circuit il·luminat, un cop tancades les pistes d’esquí.

Els cursos Winter Audi driving experience s’impartiran tots els caps de setmana del 14 de gener al 26 de febrer, i tots els divendres des del 27 de gener al 24 de febrer. Per la seva banda, els cursos Audi Night Winter experience se celebraran els dijous en les dates següents: 26 de gener i 2,16 i 23 de febrer.

L’experiència inclou dos forfets per esquiar a l’estació, la cessió d’un equip d’esquí Salomon durant una jornada i un dinar per a una persona al Restaurant La Alcazaba, o un sopar a l’hotel Rumaykiyya al curs Audi Night Winter experience. El preu dels cursos Winter Audi driving experience és de 340 euros (300 euros per a clients Audi) i el dels cursos Audi Night Winter experience puja a 440 euros per a clients Audi (400 euros clients Audi).

Qualsevol consulta sobre les dates i els horaris dels cursos Winter Audi driving experience que s’imparteixen a Sierra Nevada oa Baqueira Beret, així com la formalització de la reserva, es pot fer a través d’aquesta pàgina web